Mikor jöttetek rá, hogy a legközelebbi/ legjobb barátotok nem is az igazán a barátotok?
Én 2 napja jöttem rá. Úgy volt, hogy elmegyünk egy napra messze bulizni ahol van nyaralónk.
Mondtam neki aznap, hogy 4500 Ft-ot az út miatt elkérnék benzinre és ezért lemondta.
20/F
Én akkor amikor egy messzebbi kirándulást terveztem volna többször is de soha sem volt jó neki még akkor sem amikor nyári szünet volt neki,tanulni kell az egyetemre stb... Igazán el jöhetett volna 1-2 napra de ő csak ide a közelbe menjünk ki a városba,én ebből jöttem rá.
22F
Kedves harmadik!
Én 3 év barátság után jöttem rá.
Vicces mert a legtöbb barátom mondta, hogy valami nem stimmel vele és csak kihasznál lelkileg illetve most megpróbált anyagilag is.
Néha jobb hallgatni a kívülállókra.
Sajnálom, hogy ilyen későn jöttél rá. Én mérges vagyok magamra is most, hogy ez kellett, hogy belássam.
Rodi91
Nem írtam le akkor a teljes körülményét a dolgoknak.
Ő felakart menni vásárolni, stb én mondtam neki, hogy akkor felmehetünk és akkor menjünk el bulizni vagy inni mert ott a nyaralónk.
De bármennyire is fura neked az én baráti társaságomban ha hosszabb útra megyünk mindig felezzük a benzint vagy legalább megháláljuk kajávál.
Ő sosem állta ki a részét semmiben, italban sem, kajában sem. Csak elnéztem neki egy ideig amíg munkanélküli volt.
De lényeg ami lényeg, bejelentette egy héttel az utazás előtt h ő nem akar bulizni, max inni, ami nekem nem érte volna meg mivel én nem akartam vásárolni, inni meg itthon is tudunk. Ezért mondtam neki, hogy legalább akkor az utiköltséget felezzük. De emellett a "közös" italunkba sem állt bele ami 6000 ft volt.
Szóval ez nem az első esett volt már. Emellett sok más dolgot is tett de azokat nem írom le mert nem akarom magamat idegesíteni.
Abban igazad van, hogy nem utolsó pillantban kellett volna mondanom neki, de igazából a többi barátom azt mondta, hogy ezt mondani sem kell, mert egyértelmű, hogy a kocsi nem barátsággal megy.
Meg utána olyanokat írt nekem, hogy én akartam felmenni, (ami nem igaz, mert ő is mondta, hogy várja már, meg hogy menjünk) meg nekem minden a pénzről szól, mikor durván nézve olyan hülye lehettem, hogy kb 30.000 ft-ot ráköltöttem úgy, hogy sosem volt meghálálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!