Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Te,hogyan reagálnád le,ha egy...

Te,hogyan reagálnád le,ha egy haverod megkérne rá,hogy hadd hozzon fel egy lányt a lakásodba?

Figyelt kérdés

A haver megkért rá ha neki úgy alakul a jövő héten felhozna egy lányt hozzám.

"Nagyvonalú" volt megengedte,hogy itt maradjak a saját lakásomban kisszobába.

Ebbe az a borzasztó,hogy komoly párkapcsolatban él azért nem viheti haza, magához mert együtt él egy lánnyal már évek óta.

Egyenlőre azt válaszoltam neki,hogy még átgondolom a dolgot.

2020. aug. 8. 10:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Fujjj, biztos hogy nem.
2020. aug. 8. 14:21
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
Megérkezett az álszent kommandó (lepontozók)?
2020. aug. 8. 14:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Bekameráznám a kéglit😃
2020. aug. 8. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:
28%
Akinek van SAJÁT otthona, nem szívesen engedi át másnak intim célra. Az én házam az én váram. Frusztráló belegondolni lefekvés után, hogy te szentélyedet idegen pár szentségtelenített meg.
2020. aug. 9. 13:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen igent mondanék, hiszen minden vágyam, hogy bevonuljak a kisszobába, végighallgassam, hogy az ágyban keféljenek, utána meg ágyneműt és törölközőt mossak egy haverra és egy vadidegen tyúkra, majd kotonokat dobáljak ki utánuk és fürdőszobát takarítsak.

🤮

2020. aug. 9. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!