Hogy reagálnál erre az esküvői meghívásra?
Ha egyébként ráérnék, én biztos elmennék.
Mintha keresnéd a kifogást, min sértődj meg. Miféle ökörség ez, hogy csak udvariasságból hívott meg? Ha nem akart volna, akkor nem hívott volna meg. Nem vagy sógor(nő), nagynéni/nagybácsi, akit illik meghívni!
Szerintem jogos, hogy ezt érzed és ezt gondolod.
Jártam már hasonlóan, viszont ott a fél nem keresett több, mint 1 éven át, szintén hallottam az esküvőről, viszont a meghívás hasonló utolsó pillanatos dolog volt. Én nem mennék el, ha nem tartottátok a kapcsolatot minimum havonta, vagy feléd se nézett mondjuk fél évig. Viszont lehetséges, hogy sok volt a teendőjük, bár akkor sem így intéztem volna.
Szerintem simán lehet, hogy túlspilázod. Lehet sokkal banálisabb a kérdés. Mi pl. elkezdtük kiszórni a meghívókat, amikor kiderült, hogy az esküvőt el kell napolnunk a korona miatt. Le is lassítottunk a meghívó osztogatással. Na ebből aztán lett kavarodás, mert valakinek már úgy adtunk meghívót, hogy "szeretettel várunk, de fogalmunk sincs mikor, talán azon a napon, mindenesetre a meghívó nem erről szól". Itt aztán már ment keresztbe kasul az infó a baráti társaságban, hogy kit mikor hívtunk, eredetileg is meghívtunk volna, vagy csak így utólag, stb. Nyilván mindenkinek, akinek tudom elmondom, hogy ez így hülyén jött ki, de természetesen az eredeti időpontban is vártuk volna őket, így nincs belőle probléma.
Lehet, hogy nem is tartják meg idén a lagzit, ahogy rengetegen így döntöttek. Ez esetben mire fel a sértődés?
Ha testvéri a kapcsolat, akkor miért nem beszélgettek egyszerűen csak erről?
Hozzáteszem nekem volt egy olyan személy is, akin rengeteget vívódtam. 4 éve nem találkoztunk, nem hallottam róla, nem is akart igazából kapcsolatot létesíteni a próbálkozásaimra, de gyakorlatilag együtt nőttünk fel. Bevallom, őt az eredeti időpontra nem hívtuk meg, azonban nemrég egy társaságba keveredtünk és nagyon jól éreztük magunkat újra együtt, lelkiismeret furdalásom lett. Elmondtam neki, hogy mennyire bántott ez az egész és most úgy érzem neki is ott a helye. Ő örült. Egy pillanatig sem kérdőjelezte meg a helyzetet.
Beszélgessetek.
Én tuti nem mennék el. Rosszul esne mindaz, amit leírtál, így ez már nem egészen nevezhető barátságnak...
Próbáld elmondani neki ezt, és ha meg tudjátok beszélni, akkor gondold át, de ha nem jutottok dűlőre, akkor inkább hagyd azt a bulit.
Megértelek. Ha igazán fontos lettél volna, időben értesít.
Én szerintem nem mennék el. Ahol csak ennyire számítok, hogy elalhatsz a napozón, semmi szükség. El tudom képzelni, mennyit törődne velem azon a bulin.
A 6-os válaszolónál meg egyszerűen nem értem, hogy nem lehet normálisan szervezni, hogy ne legyen kavarodás? Mellesleg miért kell olyat meghívni, akin vívódsz? Ha már vívódsz, akkor felmerült a NEM. Mindegy, ez csak egy megjegyzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!