Hogy reagálnál erre az esküvői meghívásra?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel születésünk óta ismerjük egymást, mióta mindketten kapcsolatban élünk kicsit eltávolodtunk egymástól de egyébként kb. 20 évig rengeteget voltunk együtt. Ő most készül megházasodni és felhívott telefonon, hogy szeretne meghívni az esküvőjére, mondtam gratulálok és köszönöm a meghívást. Mellékesen csak, hogy kb. én voltam az utolsó aki megtudta, egyébként már ezer embertől hallottam az esküvőről és az eljegyzésről sem mondott semmit. Ezután így folytatta a telefonban: xy időpontban lesz viszont utána 2 héttel lesz egy kis buli amire szeretnénk ha eljönnél. Na most én ezt úgy értelmeztem, hogy az esküvőre tulajdonképp nem vagyok meghívva csak a bulira. Aztán mondta a buli részleteit, hogy hol lesz és igaz, hogy csak 30 embernek van hely de lehet a napozóágyakon is aludni ha ott akarunk maradni éjszakára. Nekem ez az egész olyan rosszul esik, hogy azt elmondani nem tudom. Számomra teljesen egyértelmű, hogy csak udvariasságból hívott meg és még csak nem is az esküvőre. Hetek óta emészt ez a dolog. A bulira sem akarok elmenni ezek után. Jól értelmeztem ezt az egészet vagy félreértem és túlreagálom?2020. júl. 7. 14:49
11/11 anonim válasza:
Csak udvariasságból hívott téged meg, de az elmondottak alapján nyilvánvaló, hogy az illető sem igazán örülne, ha ott lennél.
Igazából a te döntésed, de én inkább azt tanácsolom, hogy ne menj el a buliba se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!