Hány èves korodban szerezted meg a legjobb barátod?
Bff- re gondolok.
Hány èves voltál ès hol találkoztál vele
Attól függ hogy lányt vagy fiút
Nekem pl soha nem volt lány legjobb barátnőm
Nekem csak fiú barátaim vannak
A legjobb fiú barátomat 10eve ismertem meg az oviban
"szerezted meg" mintha valami pokemon lenne... :D
Na mindegy.
Nekem két fiú legjobb barátom van, az egyiket egy haverom által ismertem meg viber hívásban 18 évesen.
A másikkal meg 16 évesen ismerkedtem meg egy kocsmában, de csak 22 évesen lettünk legjobb barátok.
2-nek 😂
Nem tudtam hogy kèrdezem meg máskèpp de jobban belegondolva tènyleg mintha pokèmon lenne 😉
Èn mèg nem szereztem meg a pikachumat 😂
Egyiküket gimi előtti évfolyamtalálkozón, már 5 éve.
Másikukat még általánosban, viszont akkor nem beszéltünk sokat, tavaly nyáron lettünk nagyon jóba.
Én a legjobb barátnőmmel nagyon fura módon barátkoztunk össze. Gimi első napján nagyon nagyon nagyon nem bírtuk egymást. Neki volt egy barátja akivel engem álandóan kibeszéltek. Mivel nekem nem nagyon ment a barátkozás így inkább a fiúkhoz fordultam. Az egyik fiú barátom(aki amúgy bejön) rajz órán mellém ült és mikor festentünk leöntött engem és a festményemet barna vízzel. Amikor próbáltuk megálapítani h mennyire fog látszani amikor megszárad oda jött hozzánk az lány(vagy is csak kiakarta dobni a szemetet) meg kérdezte a fiú barátom h szerinte mennyire fog látszani ha megszárad és akkor valamiért elkeztünk beszélgetni és legjobb barátok vagyunk azóta.
(Azért vannak közte még dolgok ha szeretnéd megtudni keres fel privibe)
11 éves voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!