Szerintetek az korrekt,hogy barátnőm rajtam keresztül próbál valakit féltékennyé tenni?
Pár napja összeveszett valakivel és azóta megszállotja lett annak,hogy féltékennyé tegye az illetőt ezzel-azzal. Csak itt az a baj,hogy engem is próbál belekeverni ebbe.
Tegnap is megkért,hogy tegyek ki valamit Snapchat sztoriba és jelöljem meg vagy valami,hogy az illető lássa,hogy ő nélküle is megvan. Megmondtam neki,hogy nem erre még ideges is lett. Még olyant is kért,hogy írjak rá a személyre és ez már picit sok volt,mert kb. semmilyen kapcsolatom sincs vele.
Megértem,hogy most pár napig drámázik,hisztizze ki magát meg minden,de engem hagyjon ki ebből és ne használjon ki ezért.
Nagyon nem korrekt ez részéről! Kihasznál téged, és azáltal, hogy belemész a gyermekded játékába hagyod is és még asszisztálsz is a hülyeségéhez..
Szerintem az rendben van, hogy most nem írsz neki olyan sűrűn, mert így lehet észbe kap és rájön mi is ment félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!