Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit csináljak,...

Szerintetek mit csináljak, hogy ne legyek majd ideges?

Figyelt kérdés
Most hívott meg először egy lány barátnőm a szülinapi bulijába, mert hogy nagyon közel kerültünk egymáshoz az utóbbi időben. Akik ott lesznek.. Nem ismerek közülük senkit sem és ottalvós buli lesz tehát ez így számomra dupla para.

2020. aug. 3. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Én tuti, hogy nem aludnék ott a helyedben.
2020. aug. 3. 13:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Én sem nagyon szeretnék, de nem is akarom megbántani, mert fontos nekem, csak ilyen körülmények között nem igazán tudom, hogy mi lenne a helyes.
2020. aug. 3. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes emberek sosem bántódnak meg attól, hogy valaki az alvását az otthonába szereti tölteni. Nem is értelek.. Én utálok máshol aludni, és mindig is kikerülöm a lehetőségét is.
2020. aug. 3. 13:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok ezzel.. Ezért is nem aludtam eddig szinte senkinél sem, mert otthon nyugi van és a megszokott környezet.
2020. aug. 3. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!