Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, hogy újra barátok...

Mit tegyek, hogy újra barátok legyünk?

Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerkedtem meg egy lánnyal. Semmi komoly szándékom nem volt, a sors hozott minket össze. Nagyon jó barátok lettünk, ami szerintem neki köszönhető főleg, mivel az elején nagyon rám erőltette magát. Azaz minden nap órákat beszélgettünk, chaten, hívásba, és még azért találkoztunk is párszor. Egy idő után viszont nem tudtam hova tenni az érzéseim iránta. És mikor elkezdett más fiúval kavarni azt hittem beleszerettem a lányba, mivel zavart ez. 1 hete kb leültünk ezt megbeszélni. Bevallottam, hogy már nem csak barátként akartam közeledni hozzá. Ő viszont azt mondta nem tud most annál többet nyújtani, csak egy fontos barátként tekint rám. Azóta nem beszélgettünk, és rájöttem a hiánya után, hogy nem is féltékeny voltam a másik fiúra, hanem fájt, hogy elkezdett hanyagolni akkor a lány, mivel barátilag volt igazán fontos. És szeretnék még mindig a barátja maradni.
2020. júl. 31. 18:47
 1/2 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, ugyan érzek valami pluszt iránta, de ez még messze nem szerelem vagy hasonló. Sem ő, sem én nem mutattunk erre utaló jeleket úgy igazán a másiknak.
2020. júl. 31. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Milyen jelet kellett volna mutatni? Álló fszt, pirosló nagyajkakat?

Barátom, Te szereted e leányt! Amikor jött a másik, jött a féltékenység. De ekkor már lemaradtál. Vagy jön másik, vagy Ő jön vissza, amikor csalódik. De ahhoz hogy ez megtörténjen, ki kell tartanod mellette addig is! Ha neked jön valaki más, ne habozz! De vele maradj baráti kapcsolatban.

2020. aug. 7. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!