Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem bírom elviselni, mit tegyek?

Nem bírom elviselni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, osztalytársak voltunk a középiskolában, de mára mint a ketten 20 évesek lettünk. Sajnos a srác időnként felcsenget, hogy menjek le velük "bulizni", ami az ivást jelenti. Mindenkit felzaklatnak a felcsengetéssel. Mit tegyek? Egyszerűen kiakaszt mindenkit. Ha rendőrt hívok ők elviszik? Annak örülnék ha egy jó hetet börtönben lenne és megvernék, abból biztosan tanulnia. Miért nem lehet otthon maradni és olvasni, filmezni?
2020. júl. 29. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy nem mész, és hagyjon békén legközelebbi alkalommal is, ha eszébe jutnál.
2020. júl. 29. 21:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Már mondtam :/
2020. júl. 29. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ignoráld.Majd megunja és békén hagy.
2020. júl. 29. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szóljál neki, hogy nem azt kész. Majd meg unja. Jobbat nem tudsz.
2020. júl. 29. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bortonbe kaputelefon nyomkodasert nem visznek senkit. De ejszakara nem lehet kikapcsolni? A regi fajtat logattam, mert otpercenkent nyomtak szorolaposok, es mar mobilon is csorgethet az, aki hozzam jon.
2020. júl. 29. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, mondtam már, hogy zavarsz, és nem megyek el. Felnőtt vagyok, és te is. Minimum az, hogy előtte rám írsz, nem pedig blintre becsöngetsz. Van életem és nem érek rá. Úgyhogy légyszi ne csöngess, mert nem fogok reagálni, és szerintem egyikőnk se szeretné, ha ebből zaklatási ügy lenne.

Írj valami ilyesmit neki, egyébként nem lakok bérházban, de valahogy ki lehet kapcsolni a kapucsengőt. Ha jön hozzád valaki, azzal meg lebeszéled előre, így biztos nem fognak zaklatni.

2020. aug. 13. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!