Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szégyenlősek az emberek?

Miért szégyenlősek az emberek?

Figyelt kérdés
Úgy értem miért nem mernek áttöltözni akár egy uszodába akár barátok elött? Miért takargatják magukat? Egyforma nemü barátok elött is pedig ugyan az van mindenkinek a lába közt. Egy barátom akit ismerek gyerekkorom óta is szégyenlős és inkább elmegy a wc be minthogy gyorsan áttöltözzön. Mitől függ szerintetek hogy szégyenlős lesz vagy nem egy ember? Ti szégyenlősek vagytok?

2020. júl. 28. 14:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 2,5,6

így van, kb ennyi röviden. magával tisztában lévő emberben nem igen merül fel.

2020. aug. 14. 12:56
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Én még mindig nem értem, hogy miért lenne jó mindenemet mutogatni random embereknek. Elégedett vagyok magammal, de a páromon és esetleg az orvoson kívül senkinek semmi köze a testemhez... miért kéne hogy legyen??
2020. aug. 14. 13:00
 13/13 anonim ***** válasza:
43%

#12 ruhátlanság és mutogatás között van különbség. A füledet se „mutogatod“ másoknak, cak azért, mert éppen nincs befedve valamivel.

„Ha a meztelenség természetes lenne, mindenki úgy születne.“

2020. aug. 14. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!