Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szégyenlősek az emberek?

Miért szégyenlősek az emberek?

Figyelt kérdés
Úgy értem miért nem mernek áttöltözni akár egy uszodába akár barátok elött? Miért takargatják magukat? Egyforma nemü barátok elött is pedig ugyan az van mindenkinek a lába közt. Egy barátom akit ismerek gyerekkorom óta is szégyenlős és inkább elmegy a wc be minthogy gyorsan áttöltözzön. Mitől függ szerintetek hogy szégyenlős lesz vagy nem egy ember? Ti szégyenlősek vagytok?

2020. júl. 28. 14:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Mi pl osztálykiránduláson többen voltunk bent a zuhanyzóban meztelenül egyszerre, (fiúk vagyunk) az is igaz, hogy 3 darab zuhanyzófülke volt, tehát nem egy darabban nyomorogtunk egyszerre. :D Szóval mindenki ott járkált meztelenül stb, de senkit nem érdekelt, mivel nem vagyunk melegek.
2020. júl. 28. 14:48
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Tulsagosan fontos nekik mas velemenye / onvedelem / kisebbsegi komplexus / megfelelesi kenyszer.
2020. júl. 28. 15:19
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Én nem értem, miért kellene vagy miért lenne jó a nemiszervem mutogatni olyanoknak, akik nem a szexuális partnereim....?? (se nem az orvosom)

Senkire nem tartozik.

2020. júl. 28. 16:37
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy meg egyáltalán nem mindenkinek ugyanaz van a lába között, nem tudom honnét veszed ezt a hülyeséget.
2020. júl. 28. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
2-es nem ír hülyeséget azt mégint lepontozzák D:
2020. júl. 28. 17:58
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Az ilyen dolgok minden esetben az önmagunk el nem fogadása miatt van.
2020. júl. 28. 20:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én bármelyik haverom előtt képes vagyok át öltözni és le tusolni, mert edzőtáborban is ez van. A kis gyerekek a felnőttekkel együtt öltöznek, tusolnak.

Egyáltalán nem kéne szégyellje magát senki a másik előtt.

21/f

2020. júl. 30. 17:05
 8/13 anonim válasza:
Azért mert vagy történt valami velük ezzel kapcsolatban vagy csak simán nem mutogatják.
2020. aug. 1. 15:31
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez lehet akár nevelés is. Ha azt tanulja, az ember gyerekkorában, hogy nem mutogatjuk magunkat senkinek, mert undorító/illetlen, akkor lehet szégyenlős felnőtt korában.

Lehet az hogy nem fogadják el magukat, és nem merik mutogatni.

Ha nem szükséges, akkor nem mutogatom másnak magam, de ha öltözőben vagyok, vagy csak más előtt tudok átöltözni, esetleg valamiért meztelenül vagyok, akkor nem fogok elbújni.

2020. aug. 12. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:
65%

Miért is lenne undorító a másik előtt való meztelenség?

Mondjuk én az illetlent se fogadom el, de az a többi emberben tényleg úgy van jelen, hogy illetlenség.

Csak en vagyok ilyen elcseszett ember, hogy nem illetlen neki a mások előtti meztelenség.

Én bárki előtt képes vagyok meztelenül lenni, ha olyan a helyzet.

2020. aug. 12. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!