Miért szégyenlősek az emberek?
Én nem értem, miért kellene vagy miért lenne jó a nemiszervem mutogatni olyanoknak, akik nem a szexuális partnereim....?? (se nem az orvosom)
Senkire nem tartozik.
Én bármelyik haverom előtt képes vagyok át öltözni és le tusolni, mert edzőtáborban is ez van. A kis gyerekek a felnőttekkel együtt öltöznek, tusolnak.
Egyáltalán nem kéne szégyellje magát senki a másik előtt.
21/f
Ez lehet akár nevelés is. Ha azt tanulja, az ember gyerekkorában, hogy nem mutogatjuk magunkat senkinek, mert undorító/illetlen, akkor lehet szégyenlős felnőtt korában.
Lehet az hogy nem fogadják el magukat, és nem merik mutogatni.
Ha nem szükséges, akkor nem mutogatom másnak magam, de ha öltözőben vagyok, vagy csak más előtt tudok átöltözni, esetleg valamiért meztelenül vagyok, akkor nem fogok elbújni.
Miért is lenne undorító a másik előtt való meztelenség?
Mondjuk én az illetlent se fogadom el, de az a többi emberben tényleg úgy van jelen, hogy illetlenség.
Csak en vagyok ilyen elcseszett ember, hogy nem illetlen neki a mások előtti meztelenség.
Én bárki előtt képes vagyok meztelenül lenni, ha olyan a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!