A nárcisztikus embereket, hogy lehet a legjobban bosszantani, keresztbe tenni nekik?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki rosszindulatúnak bélyegezne, hangsúlyozom: megérdemlik.2020. júl. 28. 13:27
11/26 anonim válasza:
Nem mondtam, h nem vagyok pszichopata vagy narcisztikus. Akkor sem kell a hogy ele vesdzo.
12/26 anonim válasza:
Igazán kifinomult, igényes úriember vagy ezzel az írásképpel. :D
13/26 anonim válasza:
A "hogy" (alárendelő kötőszó) elé mindig kell vessző.
A kérdésbe azért nem kellett volna, mert EZ a "hogy" nem AZ a "hogy" (ami alárendelő kötőszó), hanem a "hogyan" rövidítése akart lenni.
15/26 anonim válasza:
#14 az a baj, hogy a te kommentjeid helyesírása sokkal igénytelenebb, mint a kérdésé, amit kritizálsz.
17/26 anonim válasza:
16-os. Ajánlanék neked egy másik kérdést, ahol szívesebben látják a helyesírásod.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
18/26 anonim válasza:
Szerinted te itt érdekelsz bárkit is? :D
19/26 anonim válasza:
Pont ezt pofazom, engem aztan nem erdekel, hogy kit ki erdekel :D
20/26 A kérdező kommentje:
Már így is túl sok figyelmet kapott ez a nárcisztikus csőcselék. Ezt az ilyenek nagyon szeretik.
2020. júl. 28. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!