Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jogos a részemről...

Szerintetek jogos a részemről hogy haragszok a barátnőmre?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki felhívott azzal még pár hete, hogy lenne e kedvem meghallgatni egy kb fél - 1 órás biztosítással kapcsolatos előadást amit ő és a főnöke fog interneten keresztül levezetni a vírus miatt és nekem nem lesz semmi feladatom csak hallgatnom kell őket és beszélgetünk. Gondoltam miért is ne. Ez meg is történt. De hát a vége az lett, hogy " rám erőltetik " hogy kössek biztosítást, holott azt mondta a barátnőm még a legelején hogy semmilyen kötelezettségem nem lesz,csak beszélgetünk. De kiderült hogy nem erről volt szó,hanem gondolom így szorítják sarokba az embereket hogy a fél-1 órás beszélgetés közben rávezetik a másikat arra,hogy kössön biztosítást, az ő rámenős stílusukkal. Én nem akarok biztosítást kötni, mindenre van biztosításom, (már régiek,úgyhogy lehet nem árt felújítani,) de hagyjanak már nekem szabad levegőt és engedjék meg hogy akkor kössek, amikor én akarok, és annál a biztosítónál,akinél én akarok. Abban maradtunk hogy majd megbeszélünk egy időpontot. A beszélgetés óta hívogat és írogat a barátnőm, és sürget, hogy egyeztessünk időpontot,mert hogy már kb 3 hete beszéltünk a biztosításokról és túl sok idő telik el a kötés és a beszélgetés óta. Haragszok rá,mert nem erről volt szó és úgy érzem behúzott a csőbe. Még nem válaszoltam neki és nem vettem fel a telefont. Szerintetek jogos hogy haragszok rá?
2020. júl. 25. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem igazán értem, azt mondta a csaj, hogy figyelj, zsuzsika, meghallgatsz engem meg a főnököm biztosításokról beszélgetni fél órán keresztül, és utána megdumáljuk hogy milyen jó is ez, szerinted mégis mire ment ki a dolog? mit vártál ha nem azt hogy rádumálnak valami baromságra?
2020. júl. 25. 23:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem volt még hasonlóban sem részem,ezért nem is tudtam hogy erre megy ki az egész. Csak annyit kérdezett,hogy van e kedvem meghallgatni őt és a főnökét egy biztosításokkal kapcsolatos " előadással " kapcsolatban ,és hogy semmilyen kötelezettségem nincs, nekem csak megkell hallgatnom őket és barátias beszélgetésben lesz részem. Azért sem sejtettem hogy erről van szó,mert azért is szólt nekem, hogy hallgassam meg őket, mert valami versenyen részt vettek, vagy vesznek és azért pont jár nekik ha meghallgatom őket, valami ilyesmit említett. De arról hogy nekem azután kötnöm is kell biztosítást arról szó sem esett.
2020. júl. 26. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!