Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez mennyire kihasznalas?

Ez mennyire kihasznalas?

Figyelt kérdés

Nehez helyzetben vagyok, es csak azt a megoldast latom hogy segitseget kerjek egy baratomtol. Nos, ez a baratom sokat segitett mar nekem, leginkabb anyagilag, mondhatni a legjobb baratom, de egy par honapja eltavolodtunk egy kicsit, azert mert nem akarom kihasznalni vagy megbantani. Fiu lany baratsagrol van szo, mindenki tudja hogy ez milyen, csak nalunk kapcsolatbol lett baratsag. Ez is miattam. Ezert is erzem meg jobban kihasznalasnak, es hogy esetleg ha remenykedik akkor a visszautasitas megbantana. Mindig mellettem all, minden nehezsegben, meg mindig mondja hogy ra szamithatok barmiben, de pofatlansag lenne segitseget kernem tole, nem?

Anyagilag is erintene es az elete tobb teruleten is.

Ha valakit erdekel pontosabban mirol van szo, irjon privatot.

Az anyagiak kolcson volt, amit vissza adok neki, ez igy is kihasznalas?

2020. júl. 23. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha igyekeztél tenni azért hogy ne kerülj ilyen helyzetbe, és látta rajtad hogy keresel munkát, vagy tanulsz hogy lehessen munkád, vagy... nem tudok semmit sem rólad így nehéz

de ha próbáltál nem ilyen helyzetben lenni, akkor lehet baráttól kérnék segítséget én is, ha esetleg családra valamiért nem számíthatok.

de családtól kérnék először, aztán talán barát. de az csak nagyon talán..

lehet előbb vennék fel hitelt mint hogy baráttól kérjek.

2020. júl. 23. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem már rég nem emlékezik rá, hogy tartoztál, vedd úgy hogy visszafizetted-ő már annak vette évtizedek óta:)
2020. júl. 23. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:

En nem szeretnélek megbántani, a véleményemet kerdezted es most csak azt írom le, megfogadod vagy nem, az toled fugg.☺️

A lenyeg, hogy szerintem egy ember akivel szakítanak es ha joba maradnak vele a kezdetektől azt a remeny tartja össze.. reménykedik h lesz valami. Es en nem tartanám a kölcsönt kihasznalasnak, ha valóban vissza adod az egyáltalán nem az. De.. azt ne felejtsd el, hogy szerintem a férfi mindent probal megtenni azert hogy a no akit szeret meggondolja magát a szakítást illetően. Es azért azt is számításba kell venni, hogy lehet o sem áll ugy anyagilag, hogy kölcsön tudja adni azt az összeget, de belenyul a nadragjaba jo melyen es az utolsobol is odaadja.. az en édesapám ilyen. Szoval nemtudom.. lehet fogalmam sincs mert lehet jol áll, de az is lehetseges h o mar reg boldog lenne mással, de számít arra hogy a sok segítség egyszer kifizetodik, azaz visszakap teged. Nemtudom őszintén... de en nem tennem.. en teljesen megszakítanam vele a barátságot, mert velem is csinaltak mar ezt, hagytak hogy remenykedjek es borzalmas. Es en azóta a másik érdekében is megszakitom a kapcsolatot teljesen.

2020. júl. 23. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:
3 Nagyon szép amit édesapádról írsz-de itt egy nő adott kölcsön egy férfinek. Ami itt kérdés volt az egy előzménye egy olyan dolognak ami megtörtént több mint 20 évvel ezelőtt. És a nő adott. A tartozás meg elengedésre került amivel a férfi tartozott-mert nem lett megadva, és vissza sem lett kérve. El lett engedve. És ez a nő hagyta el a férfit. Nem fordítva.
2020. júl. 23. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Neharagudjatok ha valóban így van, nemtudom en máshogy értelmeztem, es meg most is hogy újra elolvastam, nekem meg mindig ugy jon le, hogy eddig is o kert es most is o szeretne. De lehet neked irt több információt privatban. 🙂
2020. júl. 24. 01:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

3as, lehet igazad van, de mikor feljon a mult mindig megbeszeljuk hogy, csak baratok vagyunk. Es azt mondja, hogy o is igy gondolja, es nem fog probalkozni.

4es, ez amit irtal ez kirol szol? Ezt magadrol irtad, veled tortent? Bocsi hogy ertetlenkedek. 5osnek sem jott at tisztan.

Kiegeszitesnek ide irom. En vagyok a lany, en hagytam el, en kertem kolcson, volt olyan is mikor o, de en sokkal tobbet. Es mindketten fiatalok vagyunk. A 20-as eveinkban vagyunk. Es nem fuggosegek miatt kellett a penz.

2020. júl. 24. 02:15
 7/7 anonim ***** válasza:

3as vagyok, es 5os is

Mar en is neztem hogy uristen ennyire hogy neztem valamit be😂

Ha ilyen joba vagytok oszd meg vele ezt amit erzel☺️Mármint azt a részét h nem akarod h ugy érezze kihasználod.

Egyébként rogton gondoltam h nem függőségre kell, az irasodbol intelligensnek tunsz, eszembe sem jutott ez.

2020. júl. 24. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!