Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem lenne elegetek?

Nem lenne elegetek?

Figyelt kérdés

A barátom rendszeresen szidja a másik barátaimat és heti rendszerességgel találkozni akar és nem tartja tiszteletben, hogy ez nekem sok mert zsúfolt az életem, pedig már százszor elmondtam és semmi

Mit csinálnátok?

2020. júl. 19. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Építsd le vele a kapcsolatot
2020. júl. 19. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen nyomul rád.

Mivel többszörös felszólítás alkalmával sem értette meg a dolgokat, így én megszabadulnék tőle. Ezen nincs mit vitázni, egyértelműen lehúz téged és a barátaidat el akarja üldözni valószínűleg mellőled.

Ez nem barát, csak egy figyelem/szeretethiányos energiavámpír.

2020. júl. 19. 22:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon nincs módom leépíteni
2020. júl. 19. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nincs?
2020. júl. 19. 23:08
 5/6 Kornikus00 ***** válasza:
Egy kapcsolat, és baráti társaság egyszerre kettő működik. Döntsd el ki fontosabb, a barátaid vagy akivel kavarsz vagy mittudom én. Ha a barátaid fontosabbak, szerintem meg mind meg neki hogy mást mást tőle még vagy kész egy kapcsira, barátkozni és szabad akarsz lenni ennyi. Szerintem ért ebből.
2020. júl. 20. 18:46
 6/6 Kornikus00 ***** válasza:
Vagyos nem működik*
2020. júl. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!