Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy barátotok mondana...

Ha egy barátotok mondana valamit egy másik barátotokról, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Összevesztem egyik barátnőmmel, erre mondott valamit egy másik barátomról, és nem tudom, megkérdezzem-e az illetőt, vagy hagyjam? Úgy gondolom, hiába kérdezném meg, ha azt mondaná hogy igen úgy történt, akkor sem változna semmi, ha pedig letagadná, úgysem tudnám meg kinek van igaza. Ráadásul úgy érzem, inkább arra lenne jó az egész, hogy mi is összevesszünk, vagy legalábbis úgy gondolja az illető, hogy nem bízom meg benne. Vagy elindítanék egy lavinát, hogy akkor ki mit mondott és ki miért szemét.

Alapból én nem szeretem, ha egy problémát másra hárítanak, és mást tesznek felelőssé a mi vitánk kapcsán. És most igazából ezért mégjobban haragszom a barátnőmre.

2020. júl. 17. 09:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mit mondott?
2020. júl. 17. 09:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A normalis forgatókönyv az az egyenes ut lenne.

Te elmondod a baratodnak mit mondott rola es ki, o pedig megbeszi azzal aki ezt mondta.

Legalabbis ez lenne a normalis modja

2020. júl. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!