Hogyan kérdezzek rá valamire egy ismerősömtől facén, ha azt nagy valószínűséggel elfelejtette megtenni?
Kajakos barát, én 16 vagyok, ő 49. Mindketten férfiak vagyunk.
Írtam neki, hogy van-e neki felesleges lábtámasza, mert az enyém elöregedett és megnyúlt de már nem kapni ehhez a típushoz.
Válaszolt, hogy sajnos már nincs, mindet kidobta, vagy elajándékozta rég, de van egy ismerőse nála látott egyet, megkérdezi tőle!
Ennyit írt. Én DIREKT nem válaszoltam neki. csak láttam. amúgy ő is így szokta. meg nem is köszönünk, emrt ez egy végtelen beszélgetés.
Na. már 2 napja nem válaszol. tegnap a szóváltás után kb 4 órával írtam, hogy köszönöm. hátha ez segít. azt látta, de még mindig semmi.
2 napja nem válaszol. Ráírnák, hogy megkérdezzem, de félek, hogy megbántanám. Mit írjak?
Sikerült megkérdezni? (ez nem túl szép. én egyből érteném ,ha nekem írná ezt valaki, nekem tök mindegy, hogy hogy írnak, de akkor is egy 50 éves """"bácsi""""
Direkt nem írtál?????
Na, ebből gondolhatta, hogy annyira nem is érdekel.
Ne már! Ilyenben is játszmázni kell????
Írjál neki nyugodtan. Helló Géza bácsi! Volt az ismerősének még lábtámasza?
Ebben semmi követelőző nincs.
Illett volna, amikor írt, utána nem sokkal írni, hogy köszönöm.
Vagy fogalmazz neki úgy, hogy "sikerült elérned az ismerőst, és megkérdezni tőle a lábtámaszt?"
Ez esetben, ha a te ismerősöd esetleg ráfelejtett, most nem kell saját magát blamálnia ezzel, de tudja pótolni, hogy rákérdezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!