Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan hülyéskedjek a barátnőm...

Hogyan hülyéskedjek a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Én szeretnék hülyéskedni vele, de nem tudom hogyan kell. Lányok, ti hogyan szoktátok szivatni a barátnőtöket? Vagy hogyan szoktatok hülyéskedni a barátnőitekkel?

Mert szeretnék vmi mókát is belevinni a barátságunkba, nem állandóan csak beszélgetni.

2020. júl. 7. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ha ez nem magától jön, akkor sehogy

F

2020. júl. 7. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írja.
2020. júl. 7. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg kell kérdezned akkor inkább ne :D Nem is értem hog ynem jön magától. De most akkor nem srác vagy és a csajod? Hanem barát barátnők vagytoK? Mert akkor pláne fura...mitől parázol?
2020. júl. 7. 15:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Barát barátnők vagyunk. Hogy hogy min parázok? Ő szokott mesélni nekem a többi barátnőjéről, és múltkor is mondta, hogy állandóan hülyülnek meg szívatják egymást. Én meg emiatt megijedtem, mert velem nem tud hülyülni, én csendesebb jellem is vagyok, csak beszélgetni szoktunk, és beszélgetés közben is van amikor csak csendben hallgatom őt, és van amikor nem is tudok rá semmit mondani, és miután végig mondta amit akart, csak csendben vagyok utána.

Szóval félek, hogy meg fog unni, hogy ilyen vagyok. Persze eddig is ilyen voltam, és már évek óta barátnők vagyunk, de félek, hogy emiatt előbb utóbb már nem fogja keresni a társaságom, helyettem inkább elmegy azokhoz a barátnőihez akikkel hülyéskedni is tud. :(

2020. júl. 7. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hosszabb távon, meg ahog yidősebb leszel inkább ezek a beszélgetések érnek egyre többet, meg ha eddig se unt meg nem értelek :D De beszélj bvele erről őszintén, el fogja mondani, hogy butaság ezen izgulnod :D
2020. júl. 7. 16:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi!
2020. júl. 7. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nagyobb közös élményeket szeretnétek, de csendesebb típus vagy, akkor esetleg töltsetek ki teszteket együtt, pl. vannak ezek az 50 kérdéses tumblr tag-ek. Akkor nézhettek esetleg együtt valami sorozatot, amit részről részre megbeszélhettek, az egy tök jó közös kapocs. Kezdjetek el együtt írni egy történetet (én 25 vagyok de a mai napig imádom ezt a játékot).

Ha van rá lehetőség, akkor próbáljatok ki furcsa ételeket, italokat. Egyutt is próbálhattok sütni/főzni, de elmehettek egy fagyizoba megkostolni a leghulyebb nevű fagyit, vagy akár a boltban megvenni a legolcsóbb édességeket és tesztelni őket. Vannak olyan kihívások is, hogy mondjuk 500 ft értékben ajándékot vesztek egymásnak az eurós boltban.

Nem kellenek nagy dolgok, csak ilyen kis apró kihívások akár. De ha nagyon nem ilyen típus vagy akkor semmi gond, ha nem kedvelne, vagy meg akarna változtatni téged, akkor valószínűleg nem is beszélgetne veled. :)

2020. júl. 7. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez a kihívásos dolog tök jó ötletnek tűnik! Köszi! :)
2020. júl. 7. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!