Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ma egy barátomnál éjszakát...

Ma egy barátomnál éjszakát tam és nem tudom merjék -e vezetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tégnap egy buliból jöttem haza, és egy gyerekkori barátomnál éjszakaztam. Nagyon be voltam állva, ezért nem sok mindenre emlékszek. De haláli jó fej srác, hagyott nekem advilt, vizet, meg csinált reggeleit. Mert ő reggel 6 kor már ment munkába. Elég rosszul vagyok meg mindig, és itt hagta az egyik kocsiját, hogy ha jobban vagyok, menjek azzal haza. Az a probléma, hogy a kocsi kb 40 millió forintot ér, és nem tudom, hogy haza merjék -e vezetni. Elég szarul vagyok meg mindig és nem tudom kiürült -e az alkohol a szervezetembol. Tényleg nagyon jó fej, de nem szeretem meg véletlen se meghúzni. Szerintetek vagyok olyan állapotban, hogy tudja vezetni? Illetve szeretnék neki valamilyen ajándékot venni, de nem tudom hogy mit?

2020. júl. 6. 12:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább várj és délután hazadoblak, az én piálásomat meg felejtsd el!!!!!
2020. júl. 6. 13:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Az ilyennek én egyáltalán nem adnék jogsit.
2020. júl. 6. 13:34
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem én adtam neki...
2020. júl. 6. 13:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Amúgy ti miért itt beszélgettek?
2020. júl. 6. 14:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem itt beszélgetünk, ennyit írtam, h várjon meg!
2020. júl. 6. 14:46
 16/20 anonim ***** válasza:
#15-ös Már elvitte a 40 millás kocsidat, és valami árokba borulva fekszik alatta, amilyen hülye.
2020. júl. 6. 14:49
 17/20 anonim ***** válasza:

16

:D

2020. júl. 6. 14:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Édesf**sz...
2020. júl. 6. 14:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Most értem, haza. Ott van még mindig a Skoda! Azért írok itt mert a telefont nem veszed fel, és írtam is SMS-t és Messengert. Remelem nem a BMW-met vitted el.... ha ezt olvasod azonnal hívjal vissza!!!!
2020. júl. 6. 18:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
LOL
2020. júl. 6. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!