Mit szóltok ahhoz a helyzethez vagy a barátommal elmegyünk mászkálni én eszek valamit közben ő pedig közli ő itt lakik a közelben inkább felmegy ebédelni? addig várjak a kocsijában ez így is történik
Figyelt kérdés
Majd mikor nagy sokára jön kiderül hogy szabadidejében karikatúra rajzolásokkal is foglalkozik és úgy gondolta hogy Ebéd után az egyiket egy darabig továbbrajzolja amíg én lent várok a kocsiban2020. jún. 29. 11:49
11/15 anonim válasza:
Szerintem irto buta primitiv :D
12/15 anonim válasza:
Legközelebb ha az exed felé jártok, mondd meg neki, hogy felugrasz dugni egyet, addig várjon a kocsiban :D
13/15 anonim válasza:
Velem hasonlot csinalt egy haversrac. Neki pisilnie kell. Menjünk be a kavezoba. Es kepes lett volna egyenesen a wc ig csörtetni meg vissza egy elit kavezoban. En mondtam hogy bakker ha bejövünk illik leülni fogyasztani nem utca wx a kavezok wc je.
Èrtelemszerüen pàrkapcsolatban nem gondolkodtam vele. Sok egyéb ilyen idiota huzàsa volt még. Es nem fiatalon.
14/15 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen pasihoz szerencsém, még nagyon rövid ideje jártunk úgy volt, hogy találkozunk felvonatoztam a városba elmentem hozzá majd mikor jeleztem, hogy megjöttem nem engedett be hanem lejött a kapuba és közölte, hogy még nála vannak a haverjai és még játszanának kicsit úgyhogy addig sétálgassak a környéken és majd szól 🤣 Hozzá tenném tél volt és nem egy jó környék. Na az volt az utolsó találkozásunk, tudod kinek kell egy ősparaszt 🤣
15/15 A kérdező kommentje:
Dobbenetes
2020. jún. 29. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!