Mit szóltok ahhoz a helyzethez vagy a barátommal elmegyünk mászkálni én eszek valamit közben ő pedig közli ő itt lakik a közelben inkább felmegy ebédelni? addig várjak a kocsijában ez így is történik
Mielőbb felejtsd őt el!
Nem tudja még a legalapvetőbb illemet sem.
Ezenkívül érzéketlen, lelketlen, csak kihasznál, hülyére vesz.
Lehet hogy én (az) "csak egy troll" vagyok, de te vagy az, akivel úgy bánnak, mint egy kutyával (se kellene) és itt panaszkodsz gykn :)
Nem cserélnék veled :)
Troll szerint aki nem látnok az kevésre tartja magát:)))
Nagyon kevered a fogalmakat te gyerek te gyerek
Ezt nagy illetlenségnek tartom. Ha már annyira fel akart menni, akkor legalább egy italra felhívhatott volna, vagy valami harapnivalóra. De ha nem vagytok olyan kapcsolatban, akkor inkább fel sem ment volna.
Hogy míg te rá vársz, addig ő rajzolgat pedig nagy tiszteletlenség! Ha tudom, hogy várnak rám, elég alap, hogy sietek és nem foglalkozok mással.
Érzéketlen, visszaélt a helyzettel, illetlen és tiszteletlen..
Ha nekem valaki olyant mondott volna, hogy "míg felugrok ebédelni, várj egy kicsit a kocsimban", én megmondtam volna, (szebb stílusban, de a lényeg ugyanaz) hogy akkor mennék is inkább..
Az ilyen emberre tényleg nem szabad időt pazarolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!