Voltatok már ilyen helyzetben?
Voltatok már olyan helyzetben, hogy utólag jöttetek rá milyen rossz is volt egy bizonyos helyen(suliban,munkahelyen...).
Hogy csak később jöttetek rá, az új suli-munkahely-közösség sokkal jobb, csak eddig nem volt viszonyítási alapod
Hát persze. A középiskolás időszakom katasztrófa volt. Már eltelt jó 10 év az elvégzése után, amikor levelet kaptam az igazgatótól a munkahelyemre, hogy évfordulója lesz az iskolának, írjam le a jó emlékeimet és vagy én, vagy más az ünnepségen fel fogja olvasni. Teljesen meglepődtem, mert nagyon introvertált típus vagyok, akit senki nem vesz észre, láthatatlan vagyok mindenhol.
Az egyedüli ok, amiért a munkahelyemre küldték a kérést, hogy nagyon jó helyen, magas beosztásban dolgoztam, ami talán "dicsőség" lehetett volna az iskolának. A lényeg, hogy bár a jó szándék meg volt bennem, ültem a gép előtt sokáig, de egy sort nem tudtam írni, ami a javukra szolgált volna, csak azt, hogy miért éreztem egy senkinek ott magam. Végül nem írtam semmit, nem is válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!