Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Amikor megöleltek valakit ti...

Amikor megöleltek valakit ti melyik oldalra hajtjátok a fejeteket?

Figyelt kérdés

2020. jún. 25. 10:51
A kérdező szavazást indított:
Jobb
Bal
Nemtudom, nem jegyzem meg
54 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most végiggondoltam, és mindig bal felé hajtom a fejem. Amúgy ritkán ölelkezem rokonnal. Szülinap, névnap. Puszi-puszi, aztán egy ölelés.
2020. jún. 25. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
*rokonnal, vagy baráttal* Kulcsszavaid között látom, hogy barátokra gondolsz elsősorban. Rokonnal ugyanígy, de már leírtam.:)
2020. jún. 25. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg, melyik oldalon allok ;)
2020. jún. 25. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb
2020. jún. 25. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nálam ez változik. Azt tudom, hogy szoktam jobbra meg balra is hajtani (pl volt, hogy egy este 2* megöleltem egy srácot, egyszer jobbra hajtottam, máskor meg balra), de azt még nem mondom, melyik a gyakoribb.
2020. jún. 30. 04:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha általában alacsony lányal ölelkezem, akkor felemelem őt, és az én fejemet balra viszem, de amikor egy magas lányt ölelek meg, akkor pedig csak simán jobbra, ez változó.
2020. júl. 8. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó kérdés, ezen még soha nem gondolkodtam. Szerintem ahol épp hely van :D Mármint figyelek, hogy akit megölelek, az melyik irányba hajtja a saját fejét, mert akkor az enyém nyilván a másik oldalon fog elférni. :)
2021. jan. 19. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!