Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szégyen ennyire lesüllyedni?

Szégyen ennyire lesüllyedni?

Figyelt kérdés
Volt egy régi barátom,aki letiltott,már nagyon rég nem beszéltünk,de én ki akarok vele békülni. Csak egy módon tudom elérni azt,hogy visszatiltson,hogyha megkérem egyik barátnőjét,hogy írjon rá,hogy tiltson vissza. Nagyon úgy érzem,hogyha ezt megteszem akkor már a legmélyebb pontot is megüttem,de ez csak az egyetlen esélyem.

2020. jún. 24. 22:25
 1/10 anonim válasza:
70%
Én is voltam már ebben a helyzetben és pontosan ugyan így jártam el. Nekem sem jutott más az eszembe. Sőt engem még csak fel sem oldott hanem a haveromon keresztül üzengettem vele. Mindenképpen csináld, semmi gázos nincs benne.
2020. jún. 24. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért tiltott le?

Szerintem nem feltétlen szégyen, de könyörögnöd nem kell neki. Egy próbát megér a békülés, ha ennyire fontos neked ez a barátság, megkérdezheted azt a közös ismerőst, hogy van-e értelme megkérni.

2020. jún. 24. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Van akiért megéri félretenni a büszkeségedet, hogy ez a személy megérdemli-e azt neked kell tudnod. Melyik a fontosabb számodra, a személy vagy a büszkeség?

Ha meg nem jön össze legalább megnyugodtasz, hogy te megpróbáltál minden tőled telhetőt.

Nekem a büszkeségem sosem ért annyit, mint a barátaim. A békülést én szoktam kezdeményezni, szeretem őket és nem akarom elveszíteni egyikőjüket sem.

2020. jún. 24. 22:40
 4/10 A kérdező kommentje:

#2 egy picit összevesztünk valami nagyon kicsi felett és ignoráltam. tudom,hogy most felőle ez nagyon gyerekesnek hangzik,de ilyen személy.

#3 én is ilyen vagyok,de ez a személy nagyon fontos volt számomra és amióta nem beszélünk nem érzem a napjaimat teljesnek.

2020. jún. 24. 22:51
 5/10 anonim válasza:
89%
Szerintem próbáld meg. Ha jóban lesztek újra, az egyértelműen a jobb verzió, ha pedig nem akkor legalább megpróbáltad (és nem agyalsz azon, hogy mi lett volna ha nem teszed meg). Egyikkel sem veszíthetsz.
2020. jún. 24. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Személyesen nem tudsz oda menni?
2020. jún. 25. 01:22
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 internetes barátom és egy ország választ el,ez nehéz lenne
2020. jún. 25. 01:26
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Tiltson vissza?? LOL
2020. jún. 25. 11:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el jobb ha félreteszed a büszkeséged és megpróbálsz kibékülni az illetővel :) Esetleg ha valami más üzenőplatformon tudnál írni,legfeljebb SMS-ben ...De jó szerintem a közös ismerősön át való kibékülés is. Vagy én a helyedben (bár ez nem biztos hogy jó) de nem azt kérném meg,hogy tiltson vissza,hanem megkérném a közös ismerőst,hogy adja át ezt az üzenetet neki,és akkor leírod hogy szerinted hogy volt-nem akarod elveszteni-béküljetek ki,meg ilyenek. (Csak nem ilyen röviden,tudod,csak a példa miatt írtam,hosszan írd le h mit gondolsz) De mindenképp tegyél egy próbát :) Remélem sikerül kibékülnöd vele :D
2020. jún. 27. 19:30
 10/10 A kérdező kommentje:

pár napja ráírtam és újra beszélünk :) eleinte kicsit gázos volt,mert ő is meg én is bocsánatot kellett kérjünk,de mostmár úgy beszélünk,mint régen.

köszönöm mindenkinek aki írt.

2020. jún. 27. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!