Ilyen cikkek hogy jelenhetnek meg egy hírportálon? Meddig képes még lesüllyedni az origo?
Az utolsót szinte már csak "érdekességképpen" linkeltem be példának felhozva, hogy milyen nevetséges módon lehet manapság rémkeltő cikkeket írni forrásmegjelölés nélkül.
Ugyanez igaz az első kettőre, a politikai tartalma miatt mégis sokkal komolyabbnak tartom. Hihetetlen, hogy senki nem képes kontrollálni az ilyen valótlanságokat hirdető propaganda cikkek napvilágra hozását. És a sok szerencsétlen proli el is hiszi, hogy Svédország maga a pokol Mo. pedig a menny (miközben utóbbi ezerszer veszélyesebb és élhetetlenebb hely) és ezáltal egy egész társadalmat képesek manipulálni. A folyamatos politikai tartalmú lejárató cikkekről meg nem is beszélve. Komolyan, hogy létezhet egy ilyen elcseszett ország, ahol ilyen valótlanságok jelenhetnek meg a talán legismertebb internetes magyar oldalon? Kérdezem én ezt huszonéves fiatalként. Más országokban már a rémhíreket is súlyosan büntetik, itt meg a közmédiát és az origo-t (ami fogalmam sincs, hogy miért vált ilyen undorító "hírportállá") is az agymosásra használja fel a kormány. Régen nagyon szerettem az origo-t mert objektív híreket közölt és lehetett mindenhova kommentelni, a mostani állapota viszont egy hányingertenger. Miért nem tesznek valamit az emberek? KÉREM VISSZA AZ ÉN KIS RÉGI ORIGO-MAT!!
Malmö veszélyesebb, mint az átlag magyar város.
Ugyanakkor itt is vannak hasonló gettók, ahová nem mennél be éjszaka.
Például Ózd.
ma 18:30
Erre azt mondja Orbán barátunk, hogy "Magyarország a Világ legbiztonságosabb országa"...
Hát nem kifejezetten.
Bárhol, bármikor, és BÁRKI megtámadhat minket!
Szóval "legbiztonságosabb" ország SEHOL NEM LÉTEZIK!!!
a Malmös nem túlzás
tesóm szokott arra menni, mesélt dolgokat
ma 18:33
Elég elszomorító, hogy a Ripost, Origo, Lokál és társai ilyen mélyre süllyedt...
Ez neked durva?
Akkor hagy mutassam be, az eddigi mélypontot
ezen röhögött a fél ország, a másik fele meg sírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!