Mit tudnék tenni ellene? Túl sok ember bedől neki.
Van egy nő, aki már legalább négy éve lejárató kampányt folytat ellenem. Nem tudom hogyan csinálja és miket mond, ami miatt engem sorozatosan elhagynak, elfordulnak tőlem az emberek. Próbálja nagyon titokban tartani, hogy ő keveri a szart, de rájöttem. Csak azt nem tudom, hogy miket mond rólam, mert senki nem mondja el nekem. Már két közelebbi barátom is elfordult tőlem. Azoktól is amikor megkérdeztem, hogy miért teszik és ki beszél rólam, és miket, akkor nem adták ki az illetőt. Szóval nem tudom, hogy mit tudnék tenni. Nagyon könnyen leveszi a lábukról az embereket. Én akárkivel igyekszem beszélgetni, mindig utánamegy az embernek, és tömi a fejét pletykákkal. Nem tudok fellépni ellene, mindenhez bizonyíték kell, ami nekem nincs. Esetleg bárki, akinek tapasztalata van ebben, segíthetne. Akár privátban is leírhatja a véleményét nekem.
Igazából az indokot sem tudom, hogy miért pont én vagyok célpont. Nem barátkoztam vele, már az első pillanattól kezdve sem volt szimpatikus nekem. Manipulatív.
Egy ötlet:
Keress valaki új ismerőst, akiben megbízol, és mondd el neki is, hogy arra gyanakszol, xy ellened fordít mindenkit.
Próbáljátok meg kiugratni a nyulat a bokorból, tegyétek próbára a s.z.rkeverő csajt: mutatkozzatok előtte, mintha újdonsült jóbarátok lennétek, lásson benneteket minél többet együtt. Aztán figyeljétek meg, hogy a nő megkörnyékezi-e ezt az illetőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!