Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem válaszolnak az...

Miért nem válaszolnak az emberek facebookon?

Figyelt kérdés
Olyan emberekről van szó akikről azt hittem hogy a barátaim. Több évig eldumálgattunk.

2020. jún. 23. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Netes barátság? Mióta nem válaszolnak?

(bocsi, de nekem kevés az infó ahhoz, hogy válaszolni tudjak)

2020. jún. 23. 12:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Összesen 2 éve.
2020. jún. 23. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az sok idő.. lehet, hogy elfelejtettek visszaírni, utána pedig kínosnak érezték és már azért nem írtak.

De sajnos az is sanszos, hogy már nem akartak többet beszélgetni és leléptek egy szó nélkül.

Nekem ezt az egykori legkedvesebb netes barátom csinálta, 3 éven át rettenetesen sokat beszéltünk, majd lett egy pasija és megváltozott. Márciusban írtam neki, addig folyamatosan beszéltünk, és csak karácsonykor nézte meg és vissza sem írt már :c szóval átérzem..

Azóta írtál neki/ nekik?

2020. jún. 23. 13:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen. Írtam. De nem válaszolnak. Rosszul esik hogy így szó nélkül "leléptek."
2020. jún. 23. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha láttamoztak is...akkor kb. egyszerű: xrnak az ember fejére. Nekem is volt ilyen(még ha nem is barát). Napokban töröltem egyet, mert nem volt hajlandó írni... és olyan személy volt, akivel valamilyen szinten elbeszélgettem.
2020. jún. 28. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, hogy 4 év után írt vissza valaki, hogy bocs, de akkor találta meg az üzenetet.
2020. júl. 8. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!