Az introvertáltak mely szokásait utáljátok a legjobban?
Azt észrevettétek, hogy ezt az egész skálát szinte mindig csak olyan ember használja, aki introvertáltnak érzi magát?
Szerintem ebbe a két dobozba berakni az emberiség egészét nehéz is és butaság is.
Mindenkinek van egy minimum és egy maximum szociális ingerküszöbe ami között jól érzi magát. Túl sok vagy túl kevés, bárki megzakkan.
Depressziós emberek esetében ez lejjebb csúszik, és állatira veszélyes ha valaki identitást kovácsol a lelki problémájából.
Ez tud idegesíteni, mert láthatóan szöttyög ahelyett, hogy elfogadna segítséget.
5.😂 "Intro" vagyok de nem vettem magamra mert ez tényleg vicces és egy kicsit szánalmas is. És én ilyet nem tapasztaltam még a való életben, csak itt a gyakorin.
#3 vagyok. Talán nem nekem szólt a kérdés, de nem szeretek így beskatujázni valakit. Én nagyon elvagyok egyedül, férjem velem ellentétben imádja a társaságot. Tudja hogy nem érdekelnek a felületes jópofizások, nem erőlteti rám. Attól hogy mások vagyunk még értékeli higy becsületes és őszinte vagyok vele. Tehát innentől kezdve tök mindegy hogy introvertált vagyok vagy sem. Nem is értem hogy egyes emberek miért tulajdonítanak ennek ekkora jelentőséget.
Introvertált vagyok, nincs egyetemleges szokása senkinek. Mivel annyiban más egy introvertált, hogy magányos tevékenység tölti fel, csak ezt lehet utálni.
Akik itt rínak az oldalon, hogy de rossz nekik, nincsenek barátaik, de mennének mindenhova, így viszont szenvednek... na ők valószínűleg extrovertáltak, akik nem igyekeznek beilleszkedni.
(Mondjuk azt nem értem, hogy intro/extrotól függetlenül miért zavar téged, ha valaki nem akar valahova beilleszkedni. Én pl. nem akarok nácik közé beilleszkedni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!