Az introvertáltakat elnyomják az extrovertáltak?
2
Nem mondanám azt, hogy erősebbek, csak többen vannak és nem okoz morális problémákat az számukra, ha egy bizonyos kisebb csoportot kényszerítenek.
Olyan okos vagy utolsó, gondolom biológus vagy pszichológus végzettséged is van? :) Nagyon sok szempontot figyelembe lehet venni, ha "erősebbről" és "gyengébbről" beszélünk. TE éppen mire gondolsz? Testi-fizikai erő? Akaraterő/kitarts? Lelkierő?
A kérdező úgy fogalmazott, "nem okozo MORÁLIS problémát számukra egy csoport kényszerítése" --> ezek szerint utolsó, te úgy gondolod, hogy az erőt az elnyomásra való hajlandósággal lehet mérni?
Ezt azért ajánlom figyelmedbe: [link]
Mind introvertált, mégsem mondanád őket gyengének.(Hitler is infj volt...)
#7: Nem, mérnöknek tanulok, de fiatalon pszichológusnak szántak. Nem igazán értem a sértődött és gyerekes hozzászólásod ezzel kapcsolatban.
Azt írtam, hogy az erősebb. Azért nem írtam le, hogy az erősebb, mert ez helyzettől függ. Ezt gondolom te is összetudtad rakni, szóval az ezzel kapcsolatos kérdéseid feleslegesek voltak.
És igen, ha valaki morálisan erőteljesebb és elnyomóbb, akkor egy adott helyzetben bizony, ő lesz az erősebb. (Ezzel kapcsolatban meg visszatérhetünk arra is, hogy nem kell ehhez biológusnak vagy pszichológusnak lenni. A 8 általánost elvégzett emberek többsége is képben van azzal, hogy a közösségekben kialakul hierarchia.)
A linkelt rész meg hogy jön ide? Ha mindenre ráhúzzuk, hogy introvertált, akkor értem. Ha nem, akkor nem értem.
Most tulajdonkeppen az eletrevalo es a tutyimutyi elemzeserol van szo?
Hat igen, a tutyimutyinak fel kell kotni a gatyot, ha a nagyfiukkal akar egy palyan jatszani, kulonben elrontja a jatekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!