Az introvertáltakat elnyomják az extrovertáltak?
Szia! Én introvert vagyok és szerintem nem. Viszont igaz, hogy az extrovertaltaknak van kialakítva minden.
Suliban is úgy viselkedtem ahogy, nem burkoltan, nem próbáltam “menő” lenni, mégis voltak barátaim akik extrovertek voltak. Persze voltunk páran introvetek mi szerettünk egymással lenni.
Volt hogy hétvégenként is elmentünk “keverten”. Elvoltunk, persze az extrovertek irányítottak, de olyanokat csináltunk amihez igazodni lehetett.
Volt egy bolond tanárom persze extrovert, na az olyat utálom mert mindig kellemetlen legalábbis nekem dolgokat kellett vele csinálni, persze hozzászoksz.
Megint egy kérdés, ahol az álomvilág lett felpontozva és a realitás lepontozva. Konkrétan a kérdés meg sem született volna, ha a felpontozott válaszok játszanának a valóságban...
Itt tényleg ennyire luxus kimenni a való életbe?
10
Oké, nyilván igazad van, de nem kell ezt úgy kijelenteni, mintha most lett volna feltalálva a spanyol viasz. Nyilván van a spektrum és az emberek egy része (többség) inkább az extrovertáltság irányába húz, a másik meg (kisebbség) az introvertáltság irányába. Minél közelebb vagy az introvertált extremitáshoz, annál igazabb amit felvetettem a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!