Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt velünk?

Miért csinálja ezt velünk?

Figyelt kérdés
Van egy baratnonk és folyamatosan behoz új embereket ,a baráti társaságba megkedveljuk ,aztán pár hónap alatt összevesztünk velük és követeli ,H mi is töröljük len minden platformos oldaltól.Ugyanez a kapcsolataira is igaz ,már ott tartottam tegnap ,H megmondtam ezután egy pasid sem jelöl vissza mert amikor vége hisztizel ,H töröljük le,és ha nem akkor cirkuszolsz.Unalmas már nagyon évek óta ez megy ,már legalább 10. Embert kellett törölni aki azelőtt ,legjobb barátja meg társai volt.Meg a csaladtagjaibol is kellett mert ő veszekedett velük.
2020. jún. 18. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ti letörlitek. Csicskultok neki
2020. jún. 18. 14:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert nem akarjuk,hogy kepzelodjon .Aztán kezdi ,H az igazi barátok mellette állnak bla bla bla.Engem meg nem érdekel mit csinál az exe,vagy a 20 behozott emberke.
2020. jún. 18. 14:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy toxikus barátság.

Olyan, mintha ő lenne a főnök, mint a 2010 előtti tinifilmekben a főgonosz meg a "csicskái".

Ne ő mondja meg nektek, hogy mit csináljatok.

Ha Ő igaz barát, akkor megérti.

2020. jún. 18. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább ezt a csajt törölném.
2020. jún. 18. 15:23
 5/10 anonim válasza:
100%
Ne csicskuljatok be neki, mondjátok meg a magatokét és ne legyetek vele többet. Csak egy toxikus ember, sok ilyennel fogtok még találkozni.
2020. jún. 18. 16:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen néha nekem is úgy tűnik,hogy az kell legyen amit ő akar.
2020. jún. 18. 16:58
 7/10 anonim ***** válasza:

"Igen néha nekem is úgy tűnik,hogy az kell legyen amit ő akar"

Neeee, ezt mégis miből gondolod? 🤔

2020. jún. 18. 17:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Abból ha nemet mondok ,akkor jön az érzelmi zsarolás,hiszti stb.Volt már ,H emiatt nem beszéltünk fél évet aztán jött bocsánatot kérni.
2020. jún. 18. 17:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a csajt kéne törölni.
2020. júl. 11. 16:40
 10/10 anonim válasza:

Biztos féltékeny lenne, ha továbbra is azok az emberek akiket törölni kéne barátaitok lennének.

Ő kivágja a díszcírkuszt, írányitani akar mindenkit. Akkor esne pofára ha megmondanátok neki, hogy ne legyen féltékeny, Ő kérte, hogy barátok legyetek ismeretlenekkel, a ti oldalaitokon meg azt raktok be barátnak akit ti akartok. Ti sem szóltok, hogy ő kit rakjon be meg kit töröljön ki.

Ha pedig ti is ezt csináljátok, akkor jól egymásra találtatok. Ha pedig nem akkor elnézést.

2020. júl. 17. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!