Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit szólnál ahhoz, ha a...

Mit szólnál ahhoz, ha a legjobb barátod/barátnőd elmondaná neked, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
Megváltoztatná a barátságotokat és a viszonyotokat? Máshogy tekintenél rá ezek után?

2020. jún. 18. 14:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy ILYEN AZ ÉLET
2021. ápr. 9. 07:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Székely Pite Zenekar
2021. ápr. 9. 07:30
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hozzam vonzodik, akkor semmin nem valtoztatna. Ha igen, az hasonloan zavarna, mintha hetero lenne, mert nem viszonzom.
2021. ápr. 10. 03:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Most az a nő jutott eszembe a Bridget Jones-ból, akiről Bridget a Mindjárt megőrülök című részben végig azt hitte, hogy Marc-ra hajt, s a végén bevalotta, hogy belé szerelmes, mire ő megmondta, hogy ő a fiúkat, s konkrétan Marc Darcy-t szereti. :D
2021. jún. 11. 18:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne.
2021. jún. 11. 22:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
*mármint, ugyanúgy barátok lennénk, és élnénk tovább az életünket,ahgoy eddig is. Csak onnan már nyíltabban merne beszélni arról,hogy ki jön be neki
2021. jún. 11. 22:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyra értékelném, hogy ennyire bízik bennem, hogy elmondja. Egy távoli barátnőmről tényleg kiderült ez és valahol sejtettem is, hogy több van köztük a másik csajjal. Aranyosnak tartottam ezt az egészet és nem változott semmi.
2021. jún. 12. 09:16
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen. Azt mondtam (vagyis írtam, mert face-n beszélgettünk), hogy oké. Volt benne félsz, hogy mit reagálok, pedig tudta rólam, hogy nincs bajom, akik a saját nemüket szeretik. Írtam neki, hogy annyiban fognak változni a dolgok, hogy majd nem a fiújával, hanem a csajával kell majd leülnöm elbeszélgetni, hogy ne merje megríkatni és hasonlók (egyikünk sem igazán gondolta, hogy valamikor lesz valakink, mégis azt mondtuk, hogy majd elbeszélgetünk egymás partnerével). No meg, onnantól szexuális témájú beszélgetéseknél az ő részéről lánnyal ment a fantázia, én meg ha nem illik fiúra és lányra a kérdés-helyzet, máshogy is megfogalmaztam.

Szerintem a szerelem az szerelem, a boldogság az boldogság, nem számít, melyik nem felei között történik. Én legkedvesebb barátnőmként tekintettem rá, ezen nem az változtatott, hogy fiút vagy lányt szeret, ugyanúgy becsültem továbbra is.

2022. okt. 17. 15:55
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem változtatna a barátságunkon. A kapcsolatunk eddig sem a közös csajozásról szólt, nem zavarna, ha meleg lenne. Tiszteletben tartaná, hogy hetero vagyok, ez ezer százalék.
2022. okt. 17. 19:38
 20/22 anonim ***** válasza:

'Wow tényleg? Mesélj, hogy jöttél rá."

Vagy csak annyit, hogy "oké, most miért mondod ezt? Remélem nem tetszem neked úgy."

2023. jún. 30. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!