Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit szólnál ahhoz, ha a...

Mit szólnál ahhoz, ha a legjobb barátod/barátnőd elmondaná neked, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
Megváltoztatná a barátságotokat és a viszonyotokat? Máshogy tekintenél rá ezek után?

2020. jún. 18. 14:21
1 2 3
 1/22 Sunshinedoll ***** válasza:
98%
A legjobb barátnőm leszbikus, nem változott az égvilágon semmi.
2020. jún. 18. 14:24
 2/22 anonim ***** válasza:
98%

Semmit, legfeljebb örülnék, hogy bízik bennem, és elmondta.

Ez nem változtatna semmit. Ugyanaz az ember lenne, akivel éveken át barátok voltunk, ahhoz pedig eddig se volt közöm, hogy kit tart vonzónak és kivel jönne össze, ezután sem lesz.

19/L

2020. jún. 18. 14:24
 3/22 Sunshinedoll ***** válasza:
98%
Mármint ez nem igaz, nyilván változott, tekintve, hogy tud mellettem önmaga lenni, csajokról beszélgetni, a barátnőjéről mesélni stb. Kivirult, amikor megtalálta és felvállalta önmagát.
2020. jún. 18. 14:25
 4/22 anonim válasza:
98%
Nem változtat semmit, ugyan ugy legjob barátom lenne, talán mégjobb.
2020. jún. 18. 14:26
 5/22 anonim ***** válasza:
98%
Meglepődnék. De a barátságunkat nem változtatná meg. És örülnék neki, hogy megbízik bennem és nem érzi úgy, hogy titkolnia kéne előttem.
2020. jún. 18. 14:27
 6/22 anonim ***** válasza:
98%
Gyerekkori jóbarátom pár éve elárulta hogy meleg.Nem változott semmi.
2020. jún. 18. 14:28
 7/22 anonim ***** válasza:
97%
Soha nem volt klasszikus értelemben legjobb barátom. Nem zavarna, bármelyik közelebbi ismerősöm mondaná el, max. ha rám akarna hajtani, mert én hetero vagyok.
2020. jún. 18. 15:13
 8/22 anonim ***** válasza:
97%
Semmit
2020. jún. 18. 15:31
 9/22 anonim ***** válasza:
96%

Kicsit meglepődnék, egyrészt mert miért titkolta előlem, hiszen nem vagyok homofób, sőt tud róla, hogy egyszer melegfelvonuláson is voltam (egy másik társasággal), másrészt pedig azért, mert évek óta van barátnője, előtte volt más is, meg alkalmi hetero kapcsolatai is.

De amúgy nem változna semmi.

2020. jún. 18. 17:04
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Megköszönném neki a bizalmat, hogy elmondta. A barátságunk semmit nem változna. Azt nézem milyen ember. A nemi irányultsága, a bőrszíne nem szempont.
2020. szept. 25. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!