Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, ha túl sok ember...

Mit tegyek, ha túl sok ember van meghívva a "buliba", de nem elég nagy a hely?

Figyelt kérdés

Szóval, az a helyzet, hogy a legjobb barátnőm, mint minden nyáron, idén is az apukájához utazik, és ott lesz egész sulikezdésig. Panaszolta már nekem, hogy emiatt neki sose volt megtartva barátokkal a szülinapja, kevés embertől kap ajándékot (a szülinapja augusztusban van), így úgy gondoltam, hogy szervezek neki egy kis meglepetést: megkérdeztem a nővérét, hogy elmehetnénk-e páran hozzájuk, amolyan búcsúbulira, azt mondta persze, hogyne... Így készítettem egy messenger csoportot, és szóltam 1 lánynak és 1 fiúnak az osztályából, hogy akivel a barátnőm jóba van, azt tegyék be... Mivel jár társasági táncra, és onnan is van pár nagyon jó barátja/nője, írtam a táncpartnerének, hogy szedje össze abból a csoportból is a barátait. Nos, én bár megírtam, hogy inkább kisebb, meghíttebb eseményre kell számítani, a táncpartnere elég sokmindenkit betett a csoportba, plusz pár másik lányt az évfolyamról. Nem mondom, tényleg mind jóba van a barátnőmmel, de nem ANNYIRA jóba... Nem elleneznék egy nagyobb szabású bulit, csakhogy a barátnőmék háza nem olyan hatalmas + a nővérének is azt mondtam, hogy páran mennénk.

Fogalmam sincs mit tegyek. Nemrég kiírtam egy szavazást, hogy akkor konkrétan hányan jönnénk, hátha 15-nél nem jönnének többen. (Egyébként kb. 25-en vagyunk a csoportban).

Nem tehetek ki senkit, de szerintem a nagyja az embereknek azt hiszi, hogy ez egy átlagos beba**ós buli lesz... én meg azt szerettem volna, hogy tényleg a barátnőm legyen a középpontba, és csak azok jöjjenek, akikkel tartsa is a kapcsolatot, nem csak akkor beszélnek, amikor összefutnak.

Mi a jó eget tegyek??? 18/L

2020. jún. 17. 12:56
1 2
 11/11 1112 ***** válasza:
Hát, nemtom, esetleg lehet, hogy kibérelhetnétek egy órára később valami nagyobb helyet; vagy nemtom, a ti házatok nagyobb-e, meg hogy pl oda tudnád-e csalni a barit; vagy pedig, hogy esetleg ilyen idősávokat megszabni, hogy ez a 15 ember legyen 13 órától 14-ig, ez a 15 ember meg legyen 14-től 15-ig.
2020. jún. 17. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!