Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik ilyen ember vagy barát?

Létezik ilyen ember vagy barát?

Figyelt kérdés
Létezik olyan ember vagy barát, aki bármikor barmiben benne lenne ?Ha mondjuk én kitalálnám, hogy holnap útnak indulok egy rafting túrára, akkor az illető azt kerdezné mikor indulunk és másnap neki is vágnánk a kalandnak.

2020. jún. 17. 02:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Létezhet, ha valaki nagyon ráér. De szerinted nincs a másik félnek munkája/kötelezettsége, ami visszatartja? Vagy ha azt mondja “ehhez most nincs kedvem”, akkor már nem is a barátod hirtelen? Egy barátság nem arról szól, hogy feltétlenül ugrálunk a másiknak.
2020. jún. 17. 08:42
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Akkor én lehet hogy rossz barát vagyok,de a hátam közepére se kéne olyan barát akinek az jelenti a barátságot hogy bármit amit ő kitalal a kis fejében a másik mint egy kiskutya ugrik rá...19 vagy otthon élsz, szülők gondolom csinalnak helyetted mindent

Viszont ha a saját labadon állsz egy albérletben már nem lesz ilyen habkönnyű az élet

2020. jún. 17. 11:05
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Mikor indulsz? :D
2020. jún. 17. 13:44
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
En ilyen vagyok 😃
2020. jún. 17. 16:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Akár létezhet is, de nem gyakori. A többiek már leírták miért.

Viszont visszakérdeznék, mert ez zavar: miért arról ítéled meg a baráti kapcsolat minőségét, hogy első füttyre benne van-e a másik a szórakozásban?

Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valamit szervezni kell vagy ha valakire várni kell.

Sőt, attól, hogy valaki minden mókában benne van, közel sem biztos, hogy kíváncsi a hülye fejedre, ha baj van. Ami pedig nem a jó barátság ismérve.

2020. jún. 17. 21:35
 16/19 A kérdező kommentje:

Ezt én sem értem amúgy, hogy miből gondolja az illető hogy én erről ítélem meg a baráti kapcsolataimat mert egyáltalán nem erről.

Ez csak egy szimpla kérdés volt, hogy vannak-e ennyire belevaló barátok akik mindenben benne vannak-e.

2020. jún. 17. 22:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem belevalóság kérdése. Munka, iskola, egyéb tevékenységek stb mellett nem fognak egyből ugrani. Meg simán lehet, hogy szimplán csak nincs kedve az adott programhoz. Nem azért léteznek az emberek, hogy szórakoztassanak téged.
2020. jún. 18. 07:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj ilyen barátot, hanem olyat, aki megmondja, ha valami hü lyeséget akarsz elkövetni.
2020. jún. 18. 11:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Nemcsak annyi kell, hogy letezzen ilyen ember. Foleg az, hogy kinek akar ilyen baratja lenni.

Masik kerdes, hogy te is ilyen vagy, vagy ez egyiranyu? Ha o jonne, hogy azonnal meteor hullast fogtok nezni a Bakonyban satorbol, pattannal-e.

2020. jún. 26. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!