Az extrovertáltak munkahelyen úgy terelik a figyelmet arról, hogy éppen nem csinálnak semmit, hogy másokkal csevegnek, másokat "szórakoztatnak", és olyankor nem az jön le, hogy lustálkodnak?
Szerintem nem extrovertáltság-függő, hanem hozzáállás kérdése. Nyilván, aki lusta, vagy nincs felelősségérzete, az nem fog dolgozni akkor se, amikor lenne mit csinálni.
Nálunk is volt ilyen kolléga, hamar ki is rúgták.
Viszont pl. ebédszünetben, vagy mikor épp nincs teendő, szerintem nem gond, ha beszélget az ember egy kicsit.
1
Csapatépítés lool :)
És miből áll ez a csapatépítés...egymás szekálása, piszkálása, ugratása?
Megfigyeltem az extrovertáltak nagyon szeretik ezeket...
3
Már ne haragudj de ritka az olyan amikor valóban nincs teendő. Ezek a kollégáim amíg a főnök ott van nagyon szorgalmasak, amikor kimegy akkor hirtelen mindenki felszabadul és beindul a szocializálódás, amíg én és még néhány kolléga tovább dolgozik. Aztán persze mi vagyunk az antiszociálisak mert nem tudjuk kicsit felfüggeszteni a feladatainkat.
Nem tudom, én 2 éve a munkahelyemen, ahányszor beszélgettem valakivel, sosem ez volt a téma, amiket te felhozol.
De igen, felfogtuk, utálsz mindenkit, aki kicsit is társas lény, te meg ott forrongsz magadban, és mindenki dögöljön meg, mert téged nem kedvel senki, és a köszönésen kívül nincs több mondandójuk feléd.
Az a fajta kis görcs vagy, akivel még a saját anyja sem szokott beszélgetni, felfogtuk :)
#5 Nem haragszom.
Minden munkahely más, nálunk is ritka, mikor nincs semmi teendő, de pl. időszaktól függ. Augusztusban nálunk rendszerint kevés a munka, mert mindenki akkor nyaral, nagyon kevés olyan ügy van, ami akkor rajtunk keresztül menne, olyankor többet szoktunk beszélgetni vagy ilyesmi.
Nyilván aki munka helyett dumál, az más. De ezt fent is leírtam.
6
Hú látom nagyon jó vagy oltogatásban. Rendben, feladtam, te győztél!
9
Szomorú igazság amely minden munkahelyen felfedezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!