Csak szerintem nem barátság ez?
Figyelt kérdés
Van egy "barátom", akit lassan 10 éve ismerek. Az utóbbi 2 évben egyre többet ültünk össze,viszont mostanra azt érzem hogy ez nagyon egyoldalú volt. Amikor gyakrabban elkezdtünk találkozni mindig volt valami a háttérben. Vagy éppen szétment a barátnőjével és maga alatt volt, vagy nem volt munkája vagy pénze stb. Az utóbbi egy hónapban,hogy kibékült a barátnőjével szinte nem is beszélünk már. Persze ha pénzt akar kölcsönkérni akkor rám tud írni,hogy nem iszunk-e 1-2 sört vagy valami de aztán megint felszívódik. Persze ha balhézik a barátnőjével és ott hagyja akkor egyből tud keresni és akár napokig rajtam lóg de ha nem történik vele valami rossz akkor még egy szót se tud írni. Ti mit csinálnátok egy ilyen emberrel? 28/F2020. jún. 12. 13:24
1/1 anonim válasza:
Figyelj, sztem mondd el nki, h ez így nem helyes. Rá fog jönni, h ha te nem leszel, magára marad. Esetleg utasítsd el, vagy tiltsd le facebookon, messengeren, mindenhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!