Tegnap este lefeküdtem a legjobb barátommal. Nagyon jó volt, olyan, mintha egy összeszokott pár lettünk volna, tökéletes volt a harmónia köztünk. Egy a bökkenő... Felesége van és gyerekei. Hogyan tovább?
80!
Nem. De megegyszer, ő sem a barátnője párjánál próbálkozott.
Így van, ez a nő független, és nem ismeri a férfi feleségét, a férfi annyit állított hogy már rossz a kapcsolata.
De persze a nő a hibás hogy függetlenként elfogadja egy férfi közeledését akinek a feleségét még csak nem is ismeri illetve a férfi mondja hogy mennyire rossz ez a kapcsolat....
Igen de alapjában véve a férfiaknak kellene az eszüket használni, nők azok inkább az érzelmeikre hallgatnak.
A nő nem esküdött hüséget, nincs férje, nincs gyereke, de érdekes tőle várod el hogy az ostromló férfit elküldje, feltudja ismerni a hazugságait.
Az esetek 99%ban hazudnak a férfiak, hogy rossz a kapcsolat, vagy le is tagadja hogy van kapcsolata stb.
De igen jaj szegény férfi, annyira jó ember, nem tudja magát irányitani, a barátainak kellene vigyázni rá....És tiszteletben tartani a barátoknak az ő esküjét.. Hamár a férfi képtelen erre
Sok mindenről írtatok, de igazából egyik sem áll közel a valósághoz.
Még egyszer leírom, hogy a házasságuk nem miattam ment tönkre, más oka van, de ezt nem fogom itt kiteregetni.
Ismerem a feleségét, ahogy az előző barátnőjét is ismertem, mivel nagyon régóta részre vagyunk egymás életének. Én mindig úgy tekintettem rá, mint egy nagyon jó barátra, vagy mintha a bátyám lenne, aki sok mindenben támogatott, segített. Csak az utóbbi fél évben alakult át a kapcsolatunk, és igen, ebben hibás vagyok mert hagytam hogy elmenjen ebbe az irányba. De nem tettem mást, mint a szívemre hallgattam, és jól tettem. És ő is jól tette, kérlek ezért ne bántsátok. Mindenkinek egy élete van, miért kellene beleragadni egy rossz kapcsolatba?
Mindenkinek azt kívánom, hogy merjen lépni, ne csak itt legyen okos, hanem a való életben is.
Persze akinek nem inge nem veszi magára, akinek otthon minden tökéletes, az úgysem tudja miről beszélek.
"Igen de alapjában véve a férfiaknak kellene az eszüket használni, nők azok inkább az érzelmeikre hallgatnak."
Olyan szinten degradálod a nőket, hogy észre sem veszed. Egy nőnek nincs ennyi esze? Ilyenkor érzelem van? Máskor meg a férfinek nincs esze, a nőnek meg egyenjogúsága? Mert esze van? Bmeg, állapodj már meg valahol...
"az előző barátnőjét is ismertem"
Nős férfiként állandóan váltogatja a barátnőit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!