Az introvertáltak el vannak nyomva az extrovertáltak által?
"Más kérdés, hogy a többség mindig leszavaz, így alkalmazkodnom kell."
Szóval megkérdezik a véleményed. Attól, hogy nem a te akaratod teljesül még nem leszel áldozat.
Igen, a szegény, gyámoltalan, szentéletű introvertáltaknak hatalmas kínok között kell élnie ebben a csúnya, gonosz, gátlástalan extrovertáltak uralta világban. A II. világháborús zsidók élete nem volt ilyen pokoljárás, mint ma a szegény kis introvertáltaké.
Nem unjátok még ezt a folyamatos önsajnáltatást? Ha zavar a helyzeted, tegyél ellene!
Természetesen tisztelet a kivételnek! Azért a válaszokat olvasva, látom ám, hogy akadnak olyanok is.
Amit leírtál, abból nekem még mindig nem derül ki az, hogy introvertált vagy. Introvertált vagyok, és nem érzem magam elnyomva. Azt aláírom, rengeteg ember van, aki nem érti, és nyüstöl, hogy menjek koncertre, meg moziba, meg fesztiválra ahelyett, hogy itthon vagyok. Vagy hogy ha megyünk valahova, és 3-an megyünk, akkor ne hozzon senki még egy embert, mert nem annyi főre töltöttem fel magam, előbb fogok lemerülni.
Senki nem mondaná rólam, hogy csendes vagy beszari vagyok, amit sokan hisznek introvertáltnak.
14
Szerintem a lemerülés sok emberek között az épp elég magyarázat az elnyomott sorsra.
Selyemszálat ereget a selyemhernyó, a pók meg szövögeti a maga szálát s neveti a selyemhernyót: - Lassú a te munkád; ide nézz: én milyen sok hosszú szálat szőttem!
Szólt a selyemhernyó: - Az igaz, hogy hosszú a te szálad, de mit ér, ha hosszú; az én szálaimért arannyal fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!