Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az introvertáltak el vannak...

Az introvertáltak el vannak nyomva az extrovertáltak által?

Figyelt kérdés
Úgy értem senki sem kérdezi meg ők mit szeretnének, mi lenne nekik a jó, minden döntésből kizárják őket, ám elvárják mindig, hogy alkalmazkodjanak az extrovertáltak döntéseihez, akaratához.
2020. máj. 31. 13:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

"Más kérdés, hogy a többség mindig leszavaz, így alkalmazkodnom kell."

Szóval megkérdezik a véleményed. Attól, hogy nem a te akaratod teljesül még nem leszel áldozat.

2020. máj. 31. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
#3 én egy meetingen azért nem mondom ki az ötleteimet, mert nem fizetnek érte eleget. És én látom a hibákat, amiket a többiek el akarnak követni nagy hanggal vannak. Különbség, hogy előre azon dolgozom, hogy a nagy hangúak hibáiból következő eseteket csökkentsem. Tudnék mondani én is ötleteket, de sosem becsülik meg, lenéztek, nem hajlandóak végig hallgatni. Cserébe, ha bajban vannak, tőlem kérnék segítseget. Csak fogalmuk nincs hogy fél évvel előtte tudtam, hogy mi lesz a gond és tudtam, hogy az arroganciájuk miatt sosem fognak maguktól rájönni. De 380 nettóért ennek is örülhetnek.
2020. máj. 31. 14:53
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

Igen, a szegény, gyámoltalan, szentéletű introvertáltaknak hatalmas kínok között kell élnie ebben a csúnya, gonosz, gátlástalan extrovertáltak uralta világban. A II. világháborús zsidók élete nem volt ilyen pokoljárás, mint ma a szegény kis introvertáltaké.

Nem unjátok még ezt a folyamatos önsajnáltatást? Ha zavar a helyzeted, tegyél ellene!

Természetesen tisztelet a kivételnek! Azért a válaszokat olvasva, látom ám, hogy akadnak olyanok is.

2020. máj. 31. 15:32
 14/20 anonim ***** válasza:
88%

Amit leírtál, abból nekem még mindig nem derül ki az, hogy introvertált vagy. Introvertált vagyok, és nem érzem magam elnyomva. Azt aláírom, rengeteg ember van, aki nem érti, és nyüstöl, hogy menjek koncertre, meg moziba, meg fesztiválra ahelyett, hogy itthon vagyok. Vagy hogy ha megyünk valahova, és 3-an megyünk, akkor ne hozzon senki még egy embert, mert nem annyi főre töltöttem fel magam, előbb fogok lemerülni.

Senki nem mondaná rólam, hogy csendes vagy beszari vagyok, amit sokan hisznek introvertáltnak.

2020. máj. 31. 15:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem az hogy elnyomva, mert ezt így nem lehet kimondani. De tény, hogy ők alakítják. Szerencsére a technológia egyre könnyebbé és barátságosabbá teszi az életet az intrók számára. Lásd a házhozszállítást, mekiben a a telós appról vagy érintőkijelzőről rendelés, online ügyintézés, és most már az online képzés is. Munkában a home office...
2020. máj. 31. 16:04
 16/20 A kérdező kommentje:

14

Szerintem a lemerülés sok emberek között az épp elég magyarázat az elnyomott sorsra.

2020. máj. 31. 16:05
 17/20 anonim ***** válasza:
37%
Nem, ez nem elnyomás, csak az empátia hiánya.
2020. máj. 31. 16:09
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
Az esetek többségében igen: eleinte még igyekeznek ezen változtatni, de a falak miatt egy idő után feladják, és maradnak ott, ahol voltak.
2020. máj. 31. 16:14
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
17esnél a pont. Aki emiatt lenézi a másikat az nem extrovertált, hanem nárcisztikus.
2020. máj. 31. 16:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Selyemszálat ereget a selyemhernyó, a pók meg szövögeti a maga szálát s neveti a selyemhernyót: - Lassú a te munkád; ide nézz: én milyen sok hosszú szálat szőttem!

Szólt a selyemhernyó: - Az igaz, hogy hosszú a te szálad, de mit ér, ha hosszú; az én szálaimért arannyal fizetnek.

2020. máj. 31. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!