A Svédek tényleg csak akkor barátságosak ha valaki által bekerülsz közéjük? Mert úgy hallottam hogy kívülállóként nehezebb velük barátságot kötni.
Másodjára teszed ki ezt a kérdést, és úgy látom megint azt fogod meglátni, amit látni akarsz. :"D
Elmondta, hogy rengeteg a bevándorló ott... fel tudod fogni, hogy ez azt jelenti, hogy ők BEFOGADTÁK a bevándorlókat? Hogy ők nem elűzték őket onnan, hanem sajátjukként kezelik?? Ez tudod mit jelent? Ha nem, akkor elmondom: azt, hogy nem barátságtalanok.
nem, egyáltalán nem fogadták be a bevándorlókat. Rájuk erőltették a bevándorlókat, és ők vágják hozzá a jópofát (már aki) hogy jobb embernek tűnjön, mert ott a PC a divat. Amúgy totál nem befogadó emberek, csak a saját fajtájukat szeretik. Igen ritka, aki külföldivel barátságot köt. A bevándorlók gettókban élnek.
Éltem Skandináviában pár évet, tapasztalatból beszélek.
felszínes barátságokra számíthatsz, semmi többre.
Európában Svédországban és Dániában a legmagasabb a nemi erőszakok száma. Ki lehet találni, hogy kik követik el többségben.
amúgy nem zavar, ha lepontoznak, csak sajnálom, hogy emberekben él ez a köd a "nyugati" emberekkel kapcsolatban. Nem csak Skandináviában éltem, de máshol is nyugat-európában, szintén évekig.
NEM jobb emberek, mint mi. Sőt. én, mint fehér ember, aki beszéli a nyelvüket, totál nem voltam befogadva a felszínen túl. Igen, volt egy-két kivétel, olyan emberek, akik maguk is furcsák a saját környezetükben, és őket sem fogadják be a saját hazájukban. Ilyenek barátkoznak külföldiekkel.
De amúgy teljesen általános a rejtett vagy nyílt lenézés. Más vagy, mint ők, kevesebb. Ők így látják.
Magyarországon ezt nem tudod elképzelni, mert itt, ha külföldi vagy, akkor jobb vagy, mint mi. Ez az első két válaszoló hozzáállásából is látszik.
De ezt csak olyanok gondolják, akik nem éltek külföldön, vagy külföldön élnek, de magyar közegben, és munkán kívül nem szükséges nekik, hogy a külföldiekkel mély barátságokat kössenek, ezért nem érdekli őket ez az egész. Csak azt látják, hogy ott több a pénz.
Amúgy tipikus skandináv hozzáállás, hogy a diplomás ember is, ha külföldi, csak takarítani jó. Ha nem vagy mérnök vagy orvos.
Álmodozzatok csak nyugodtan, attól még nem lesz igaz, amit képzelegtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!