28-án lesz a szülinapom, és gondoltam szombatra meghívom magamhoz a barátaimat. Csináltam is egy csoportot, hogy jöjjenek át és érezzük magunkat jól. Erre szinte mindenki nekem esik, hogy milyen felelőtlen vagyok, amiért hónap végére szervezek egy ilyet, amikor senkinek sincs fizetése és, hogy csak magamra gondolok. Ezt csak azért nem értem, mert évek óta nincs ajándékozás, hanem ilyen alkalmakkor összejövünk beszélgetünk, jól érezzük egymást és mindenkit az lát vendégül az otthonában, aki az "ünnepelt".
2020. máj. 25. 11:05
1/8 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen barátaid vannak.
Nem vagy rossz. Főleg így, hogy nem is kell költeniük ajándékra, meg nem beültük valahova, ahol esetleg drága az ital, hanem otthon lesztek.
Szerintem teljesen logikus, hogy nem két hét múlva akarod tartani a szülinapodat, hanem azon a hétvégén, amikor van.
2020. máj. 25. 11:11
2/8 anonim válasza:
Gondolom nekik nem buli a buli ital kaja meg minden nelkül. Ha nem tud senki semmit megvenni es keszülni rà megha ajandek nem is kell.
De amugy erre en is gondoltam mikor lett egy baratom.ö még rosszabbkor nemhogy ho végén de 6-àn született amikor kb a vesztartalékok is màr kifogytak es remegve vàrja mindenki a fizut 10-én.
Màr elöre tudom igy hogy Neki mindog egy honappal elötte kell igy hogy keszüljek a szülinapjara az elötte 1 honappal megkapott fizumbol mar elöre kell terveznem.
Ha 10 e utan született volna akkor meg nem igenyelne az egész szülinapja ilyen 20-30 napokkal elötti külön tervezést szervezést.
2020. máj. 25. 11:22
3/8 anonim válasza:
Szoval az ugy kellemetlen tenyleg
2020. máj. 25. 11:23
4/8 anonim válasza:
Abban az esetben ha te látod őket vendégül, és ajándékot sem kell vinniük, nem értem miért akadtak ki ennyire. Nem te vagy a rossz, hanem velük nem stimmel valami.
Vagy csak nem akarják rosszul érezni magukat, hogy üres kézzel állítanak be mégis. Bár nem hiszem.
2020. máj. 25. 11:24
5/8 anonim válasza:
Ha eddig mindig így történt mindenkinél, akkor én sem értem, mi a bajuk. Nem történt valami, amiért megorroltak rád? Mert amúgy el nem tudom képzelni, hogy akkor ez most miért lett ebben az évben bajuk. Én biztos megkérdezném őket a helyedben, mert a hóvége nem lehet kifogásuk, ha eddig se ajándékoztatok.
2020. máj. 25. 12:24
6/8 anonim válasza:
Folyt.: Amúgy meg ha mindenki neked esik, akkor nekem ilyen barátok nem is kellenének. (5. voltam)
2020. máj. 25. 12:27
7/8 anonim válasza:
Igen, te vagy a rossz mert nem a haverjaimat hivtad meg engem ... mi biztos nem viszunk semmit, ellenben a maradekkal sem kell bibelodnod a buli utan :)))
2020. máj. 25. 13:52
8/8 A kérdező kommentje:
Soha nem volt szokás az ajándékozás, nem erről szóltak soha az összejöveteleink. Ezért is nem értem, hogy most hogyan jött fel ez az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!