Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezért ti is megszakítanátok...

Ezért ti is megszakítanátok egy több éves barátságot?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy volt általános iskolából volt egy velem együtt 4-es baráti körünk. Legjobb barátok voltunk. Aztán egyikőjük a születésnapomon kitett rólam számomra ciki képeket instára, az engedélyem nélkül. Én megkértem, hogy szedje le őket, de azt mondta, "Később, hogy több mindenki láthassa". Ekkor már mérges voltam, és haragomban jelentgettem minden sztoriját, majd letiltottam.

Ezután Messengeren rámírt, felháborodva, hogy mégis miért tiltottam le, azonnal oldjam fel, de nem tettem. Ezután leírta egy hosszú, végig nagybetűs üzenetben, hogy mennyire utálatos vagyok, és hogy tudta, hogy egyszer ott fogom hagyni őket. Azután a másikójuk is leírta, hogy mi bajom van vele...

Kiléptem a groupchatünkből is, már egyikőjükkel sem tartom a kapcsolatot sehol

Egyébként a másik 2 barátnőm felköszöntött, de a fent említett nem, csak kitette a képeket.

Aztán elkezdett a nővéremnek is írogatni, hogy mi bajom van velük, meg ilyenek.

Ti mit gondoltok erről? Ti nem lennétek mérgesek, ha valaki gáz képeket tenne ki rólatok? Mert nekem ez megbocsájthatatlan, hogy kérésre sem szedi le, aztán pedig elhord mindennek.

2020. máj. 16. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem. Es meg csak fel sem fogja, es nagyon primitiven reagal.

Ez nem barat. Mindegy mennyi ideje ismered.

2020. máj. 16. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Mérges lennék, de a többiekkel ettől nem szakítanám meg a kapcsolatot, ahogy vele is előbb megpróbálnám kis idő múlva normálisan megbezsélni. Nekem többet ér a barátság, mint pár ciki kép, de én ilyen ember vagyok és megértem, ha másnak nem. Lehet a barátnőd sem érezte ezt annyira komoly dolognak és most nem érti ezért miért kell minden szálat elvágni. Ha te így döntöttél az is teljesen érthető, de én a helyedben megpróbálnám még egyszer mindenféle düh és méreg nélkül, higgadtan is elmagyarázni, hogy "kedves xy nekem ez nagyon rosszul esett...stb"
2020. máj. 16. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
szánalmas. én ezért nem engedem se a kép készítést, és magamról se nagyon teszek ki képeket. személyi jogok sértése, ez jó indok eléggé a véges búcsúra. ne engedd vissza az életedbe, semmiképp.
2020. máj. 18. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mérges lennék, sőt én is az vagyok, ha vki kirak egy képet a szülinapomon. És az emberek ilyenkor mindig a leggázabb, legelőnytelenebb képet raknak ki. Én azt sem értem minek ilyenkor kirakni képeket, minek ekkora felhajtás? Fogja xy rámir "boldog születésnapot" és ennyi nem kell hozzá semmilyen kép insta sztori sem fb.n kép. Én ezért is raktam át fb.n a szülinapom "tiktokosra "mert ki nem állhatom ezt. Volt már nekem is, hogy vki kirakott képet fb.re mert szülinapom volt letöröltem. Volt úgy egy" barátnőm "kérdezte nem e baj, ha születésnapomon kirak képet vagy vidót, én mondtam neki ne rakjon ki semmit mert nem szeretem és írni sem kell semmit elég, ha ír egy üzenetet nekem stb... Erre másnap kirak vagy 5 képet letöröltem őket. És azt nem értem elmondja vki nem akarja erre csak azért is. A te esetedet teljesen megértem. Te nem vagy hibás jogosan vagy felháborodva. A barátnőd meg gyerekesen kezelete, elég értetlen is volt. Plusz írt a nővérednek is ami nem lenne baj de itt te teljesen normális megmondtad neki. Úgyhogy ne érezd magad emiatt rosszul, sajnos vannak ilyen emberek "barátok" (akik nem azok). Őket ki kell szűrni az életedből. Az meg a másik ellenkező esetben, hogy esett volna neki...
2020. máj. 19. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!