Ezért ti is megszakítanátok egy több éves barátságot?
Az a helyzet, hogy volt általános iskolából volt egy velem együtt 4-es baráti körünk. Legjobb barátok voltunk. Aztán egyikőjük a születésnapomon kitett rólam számomra ciki képeket instára, az engedélyem nélkül. Én megkértem, hogy szedje le őket, de azt mondta, "Később, hogy több mindenki láthassa". Ekkor már mérges voltam, és haragomban jelentgettem minden sztoriját, majd letiltottam.
Ezután Messengeren rámírt, felháborodva, hogy mégis miért tiltottam le, azonnal oldjam fel, de nem tettem. Ezután leírta egy hosszú, végig nagybetűs üzenetben, hogy mennyire utálatos vagyok, és hogy tudta, hogy egyszer ott fogom hagyni őket. Azután a másikójuk is leírta, hogy mi bajom van vele...
Kiléptem a groupchatünkből is, már egyikőjükkel sem tartom a kapcsolatot sehol
Egyébként a másik 2 barátnőm felköszöntött, de a fent említett nem, csak kitette a képeket.
Aztán elkezdett a nővéremnek is írogatni, hogy mi bajom van velük, meg ilyenek.
Ti mit gondoltok erről? Ti nem lennétek mérgesek, ha valaki gáz képeket tenne ki rólatok? Mert nekem ez megbocsájthatatlan, hogy kérésre sem szedi le, aztán pedig elhord mindennek.
Dehogynem. Es meg csak fel sem fogja, es nagyon primitiven reagal.
Ez nem barat. Mindegy mennyi ideje ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!