Barátkoznátok itt gyakorin?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék valakivel aki normális. 😀
F/19
2020. máj. 13. 18:22
11/23 anonim válasza:
Én találkoztam normális emberekkel de valahogy sose tartott túl sokáig a beszélgetés mert nem nagyon volt közös téma, én inkább élőben barátkozok
12/23 anonim válasza:
Én nyitott lennék barátkozásra innen, most nincs semmi program nem nagyon éri meg kimozdulni.
13/23 anonim válasza:
Úgy általában nem, de van olyan levelezőtársam, FB barátom, akivel itt kezdtünk üzengetni egymásnak.
Amúgy van ismerkedős zóna/témakör.
16/23 anonim válasza:
Igen, nagyon szívesen! Hölgyekkel 16-55 éves korig, feljohetne hozzam valaki duskeblu, kicsit akár támogatlak is. Kőbánya. Matyi/58
17/23 anonim válasza:
Hát... Volt egy fiú, akivel beszélgettem. Voltak problémái és én próbáltam neki segíteni, de sajnos.. Már azt sem tudom mi van vele, mert megszakadt a kapcsolat.
16L
18/23 anonim válasza:
Nem, én itt kifogtam pár bolondot, azóta nem.
19/23 anonim válasza:
Jó lenne, de a lányok, nők egy idő után felszívódnak, a pasik meg... Azok hátsó szándékkal írkálnak, barátkozni senki se akar. Az se, aki azt mondja, mert inkább dugópajtit keres, az én tapasztalatom sajna ez..
20/23 A kérdező kommentje:
Na.. Elkezdtem beszélgetni vagy 3-4 emberrel is ennek a kérdésnek a kapcsán.
Most már senkivel sem beszélek, miért van ez? Akinek esetleg én nem írtam vissza az szóljon 😀
2020. máj. 17. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!