6 év után lehet egy barátság ugyanolyan?
6 évvel ezelőtt vesztem össze az egyik legjobb barátommal. Utólag ahogy idősödtem jöttem rá, hogy picit túlreagáltam a dolgokat. Sajnos az ügy lezáratlan maradt. Megszakítottam vele minden kapcsolatot, és ő akkor elég szomorúnak tűnt, majd ez a szomorúsága átment gúnyos flegmaságba, fiú létére se köszönés se semmi. A mi kapcsolatunk azóta "postagalambokon" alapult, megtudtam a haveroktól, hogy szokott rólam infókat kérdezni, néha felemleget. 1 napja a boltban is végig nézett engem. Habár nem keresett sehol (ez lehet a face-es törlés miatt volt), nagyon feltűnően szokott nézni. A nézésekből és a jól informáltságából gondolom h lehet érdekelhetem még. Szerintetek jó ötlet így 6 év után ráírni? Ha megbeszeljük a dolgokat valaha esélyes hogy a baráságunk már nem lesz a régi?
20/L
Sosem tudhatod ki is a legjobb barátod sajnos
Nekem egy legjobb lány barátom volt nagyon sokáig ,akinek mindent elmondtam, de szó szerint mindent, és ő is nekem, lett egy barárja (ugy értve fiuja) és egyik napról a másikra a facebookról is törölt, ennyit a nagy barátságokról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!