Miért szinte lehetetlen kedves emberekkel találkozni?
1
Az igazság az, hogy az évek során annyi rossz tapasztalat gyűlt fel bennem az emberekkel kapcsolatban, hogy valóban elég negatívan, gyanakvóan állok az emberekhez, ami gondolom megnehezíti.
De szerintem ha látnék embereket akikből sugárzik a kedvessek, rendesség én is hozzájuk igazítanám a hozzáállásom. Csak nem nagyon látok, találkozom ilyen emberekkel.
Mindenki elég undok, megbizhatatlan, makacs és egoista. Így én sem tudom túl pozitív lenni.
Én is hiányolom a kedves embereket, tegnap bementem egy gyógyszertárba, az eladó néni mintha megörült volna nekem, próbált kedveskedni, szép nap kívánt, stb, én is neki, erre a másik pénzárnál lévő hölgyemény elkezdett ezen hangosan vihogni....
Akkor nem nagyon értettem mi baja van, utólag jól felhúztam magam rajta.
Vannak sokan sajnos, akikből szánalmat, meg hasonlót vált ki a kedvesség.
Illetve sokszor hallottam már, meg rólam is mondták, olyan vagyok, hogy: bocsánat, hogy élek.
Manapság már elég frappáns válaszokat tudnék ilyenekre adni.
Sajnos a sok bunkó miatt megkeseredeik a normális ember.
7
Tökéletesen megragadtad a lényegét. Én is úgy érzem, hogy a többség azt gondolja a kedvesség gyengeséget jelent ezért azért igyekeznek minél keményebbnek, bunkóbbnak lenni, hogy erőt sugározzanak.
Ááá megint elment a kedvem az egész élettől..
5
Ez a szomorú, hogy nem tehetem meg, hogy ne legyek ilyen ha 100-ből 97 emberrel ilyennek ajánlott lenni. A saját érdekemben muszáj, az önvédelem nagyon fontos. Ha annyiszor estél már pofára mint én biztosan tudod miről beszélek. Az embernek már nincs kedve egy idő után többet kockázatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!