Szerintetek mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Szeretném elmesélni a történetett. Egy fiúról lenne szó, akit évek óta ismerek, és sokat jelent nekem. Az lenne a probléma, hogy régebben megértettük egymást, nagyon sokat lógtunk együtt, egyszerűen fontosak voltunk a másiknak. Tudtunk a másikra támaszkodni. Szóval én mindig meghallgattam, ha kellett a segítségem elsőként rohantam. Nagyon sokat sírtam miatta. Azonban a kapcsolatunk eldobta egy haverért. Mostmár csak ő számít neki. Többet ér neki az ha egy étterembe ehet vele, mint az, hogy velem lenne pár órát. Mindenből teljesen kihagy. Nem a barátságukkal van bajom, egyszerűen fáj az, hogy én minig mellete voltam, ráadásul régóta, és egyszerűen már nem számítok neki. Fáj, hogy hátbadöföt, és így cserben hagyott. Régebben órákat beszélgettünk, ha a többi haverjával akart lenni nyugodtan lehetett. Sajnos nagyon megváltozot, egyáltalán nem az akinek megismertem. Többször elmondtam neki azt, amit ide leírtam, de a raakció az, hogy ő semmit se változott, és hogy ő egyáltalán nem bánt. Pedig én szenvedek. Szerintetek van még értelme, hogy tartsam vele a kapcsolatott?2020. ápr. 26. 13:18
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt régebben egy ilyen baráti kapcsolatom egy sráccal, tényleg mindig fontos volt nekem is, hisz nagyon meg tudtunk beszélni minden problémát s gyakorlatilag mindent tudtunk egymásról.
Csak sajnos ahogy telik az idő, úgy változnak az emberek is, és volt egy olyan időszakunk, mikor az exem nagyon bekavart nekünk, s kb. azóta annyi neki. Én próbáltam helyre is hozni, viszont nem lehetett. Más helyekre keveredett és bebukott az egész. Hasonló az esetünk, szóval amit tudok neked tanácsolni, hogy hagyd békén, mert kb csak neked lesz roszabb ha tovább húzod.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál. Sajnos lehet, hogy igazad van. Ahogy mondtam nem a barátságuk zavar, hanem az, hogy miatta képes volt a mi kapcsolatunk a kukába dobni. Tudod nem tudom elhinni, hogy az étterem, a buli többet ér annál, aki tényleg évek óta mellete volt. Mindezek mellett fáj, hogy a viselkedését nem veszi észre.
2020. ápr. 26. 13:27
3/5 anonim válasza:
Vedd tudomásul, hogy a barátság megszakadt. Sajnállak.
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen fiú barátom,csak éppen nekem fogalmam sincs,hogy miért lépett le,mert "elfelejtett" tájékoztatni. Szerintem ha ennyire nem hatott rá,hogy próbáltad megbeszélni,akkor vagy zárd le végleg,vagy minimum egy kis szünetet tartsatok,mondjuk te se keresd egy kis ideig. Ebből is gyorsan kiderül a helyzet,mert ha ő se fog keresni,akkor vége. De most nála a labda.
5/5 anonim válasza:
Nekem is volt fiú barátom de igaziból nem működik sokáig a fiú és lány barátság. Nem tudom miért de előbb-utóbb elpártolnak mellőlünk nem tudunk mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!