Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Koronavirus: ti nem érzitek,...

Koronavirus: ti nem érzitek, hogy változások lesznek barátságok terén?

Figyelt kérdés
Szomszédba jönnek mennek. Minket nem hívnak, mert nagyvárosban dolgozunk és "fertőzőek" is lehetünk. Ezt megis írták még március közepén, hogy velünk kerülik a személyes kapcsolatot, mert vidék és nagyváros közt különbség van Érdekes Pálfordulat ezaz egész helyzet. Talán ilyenkor mutatkozik ki az emberek igazi arca. Talán jobb is, hogy nem találkozunk senkivel sem ezt még márciusban elhatároztuk. Szüleinket sem láttuk március elejd óta.Engem nem is érdekel ki mit csinál. Csupán az általánosítás bosszant, hogy nagyvárosban dolgozó= fertőzött.

2020. ápr. 25. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nagyvárosba van a legnagyobb esélyed elkapni, de még ha el is kapod, akkor hordozója könnyen lehet, vagy munka után valahogy hazahozod :)

Nem alaptalan a vád, de egymással se kéne találkozni, nem csak veletek nem!

2020. ápr. 25. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ott. Az emberek nagyon ostobák és előítéletesek. A barátságok ezt nem tűrik, legalábbis az igazi barátságok. Jobb is, ha az lepattan, aki ilyen ostoba és előítéletes. Nyílván a face-ról is levesz, nehogy megfertőzd ...
2020. ápr. 25. 19:31
 3/9 anonim válasza:
100%
Nekem eddig sem voltak barátaim, így nem hinném, hogy emiatt közelebb kerülne is valaki hozzám.
2020. ápr. 25. 19:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Elmondták akik körülveszi őket azok nem ferőzőek, mert kisebb városban dolgoznak, hogy egy héten több településen naponta máshol.

De mintahogyan írtam én elhatároztam március elején, hogy nem találkozom egy ideig senkivel sem, erre alapozva nem értem, miért kell engem figyelmeztetni, mikor mások találkoznak mással és nem kívánom a példájukat követni.

2020. ápr. 25. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Napi kamu.
2020. ápr. 25. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A fő kérdésre: Nem, nekem eddig is messze laktak a barátaim. Az ország másik végében stb.

A magyarázatra: Itt derül ki, kibaz igazi barát.

Alegjobb barátom 3000km-re lakik, online tartjuk a kapcsolatot.

2020. ápr. 26. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
a szomszédod idiota. ha jönnek mennek egymást megfertőzik. te jelenleg nagyobb biztonságban vagy a nagyvárosban ha betartod a kontaktkerulés alapszabályát. szerintem örulni kell hogy ilyen szomszédod van aki kerul, akármilyen ostoba indokok alapján is. akinek a barátja vagyok azt én magam is kerulöm, ép ezért. majd barátkozom akkor ha ennek vége.
2020. ápr. 26. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném hogy kamu. Nálunk ugyanez van majdnem. Párom külföldön élő falusi rokonai kerti partyznak, születésnapoznak, egymáshoz járkálnak mintha mi sem történt volna. Majd küldözgetik a képeket nekünk hogy mennyi mindenből kimaradtunk mert mi budapesten élünk.

Nagymamához visz az öcsém vidéken bevásárlást. Leteszi az ajtóba és elmegy. Én is ott dolgozom a városban, bejárok (20 km) az egyik nap én vittem a kaját. Nagymamám az ablakon keresztül is úgy nézett rám mint az ördögre, olyan rémülettel, majd másnap megtudtam hogy otthagyta a kajákat az ajtó előtt, mert félt hogy elhoztam neki a vírust Budapestről. Mert ott vannak “azok a fertőzöttek”

2020. ápr. 28. 14:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Anno, mikor Orbán Viktor elrendelte a kijárási korlátozást úgy jött az sms kedves barátaimtól, hogy lakhelyelhagyási tilalom. Visszaírtam, hogy nem, korlátozás van. Erre válaszolt tök mindegy, ugyanaz. Visszaírtam, hogy nem. És érdekes, amikor megláttak a részemről Minden ok? kérdés helyett "lemerevetség és gyors elviharzás a házba" jellemzett pár szituációt, pedig több, mint 2 m voltunk egymástól. És kezdetben voltak célozgatások is: pestiek összevissza szaladgálnak terjesztik a vírust stb. Igen, ezeken megsértődtem.
2020. ápr. 28. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!