Hogy reagálnátok, ha kiderülne, hogy a legjobb barátotok meleg?
Az előző válaszolók tuti, hogy egytől-egyig csajok voltak.
Én még olyan férfival nem találkoztam, aki ezen ne akadna fenn, és ne kezdene rögtön 10 lépés biztonságos távolságot tartani, és leépiteni, amint lehetséges. És akkor még örülhetsz, hogy emberséges volt veled, és nem alázott le nyiltan, mert van, aki ezt teszi.
Ha mégsem akad fenn a dolgon, akkor előbb-utóbb úgyis kiderül róla, hogy jómaga is biszex, és idővel bepróbálkozik.
Én ezt tapasztaltam melegként. (Pedig visszafogott, hetero viselkedésű srác vagyok)
és a való életben valóban pontosan ugyanigy reagál minden férfi, mint #16, tapasztalat.
a többi széplélek válaszoló nem tudom, honnan jött, és miért hülyiti a kérdezőt.
Nem érdekelne. A barátságunk nem azon alapszik, hogy milyen nemű emberrel bújik ágyba. Normális ember ne az alapján "tartson" barátokat, hogy otthon a négy fal között mit csinál a hálószobában. Egy barátnak épp az a dolga, hogy támogasson és ott legyen melletted, ha sz.rul alakulnak a dolgok, aki erre nem képes egy ilyen pitiáner dolog miatt, az mehet a kukába.
Üdv, egy hetero pasi, akinek van egy férfi és két nő barátja akik melegek :)
Nálunk fordított volt a helyzet, ugyanis én mondtam el a legjobb barátomnak, hogy meleg vagyok.
Mondanom sem kell, eléggé meglepődött, mert első ránézésre nem rí le rólam, és nem is viselkedek úgy.
Az az este, amikor elmondtam, elég fura volt, gyorsan le is lépett, és nem is dumáltunk.
Csak másnap, akkor mindent megbeszéltünk, és igazából sokat javult a kapcsolatunk minősége, mert azóta tényleg mindenben számíthatok rá.
Ez már 5 éve volt. Azóta is legjobb barátok vagyunk.
Àtverve érezném magam.hogy akkor ö nem is az az ember akinek eddig hittem hanem egy teljesen màs.
Szerintem nem keresném tovabb a baràtsàgàt.
Kb mintha lenne egy kocsim amit lecserél vki traktorra es azzal kene jàrnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!