Mit adjak barátnőnmek szülinapjára?
Figyelt kérdés
Júliusban lesz 18 éves és arra lennék kíváncsi hogy milyen ajándékot adjak neki
Esetleg valaki tud valami ajándék öteletet?
2020. ápr. 23. 18:10
1/11 anonim válasza:
tudtommal a barátnőd, tehát egy kicsit is ismerned kéne és tudnád mit szeret, és valamiből ki tudnál indulni
2/11 A kérdező kommentje:
Szereti a csinos ruhákat de ezt nem tudod megengedni magamnak
Fényképes albumra gondoltam esetleg emlékkönyvre
2020. ápr. 23. 18:14
3/11 anonim válasza:
Mi idegenek maximum csak sablon ajándék ötleteket tudunk adni, hiszen nem ismerjük a barátnőd :)
4/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom
De csak ötletet kértem hogy ti mit adnátok ajándékul
2020. ápr. 23. 18:27
5/11 anonim válasza:
Mégis milyen ötletet vársz, ha egyszer nem ismerjük? A csinos ruhákon kívül mást nem is szeret, vagy mi?
6/11 A kérdező kommentje:
Milyen emberek vagytok ti?
Mert hogy nem életképesek az is biztos
Egy kérdést raktam fel hogy ti mit adnátok de ugy látom nem jutott el az agyatokig
2020. ápr. 23. 19:07
7/11 anonim válasza:
Ha szereti a ruhadarabokat,vegyél neki egy sálat,kösd a farkadra,úgy add oda neki.
8/11 anonim válasza:
Figyelj, te kérdeztél baromságot. Még azt se tudjuk, hogy úgy barátnőd, hogy a csajod, vagy pedig te is lány vagy és barátok vagytok. Felteszel egy idióta kérdést, részleteket nem adsz meg, de elvárod, hogy hasznos válaszokat kapj. Majd ezekután mindenki hülye meg életképtelen a szemedben, kivéve magadat :)
9/11 anonim válasza:
azért kapsz ilyen válaszokat, mert arra se vagy képes, hogy ötletelj magadtól... te ismered, te nyalod ki, te találj ki a kis buksiddal valami aranyosat...
10/11 anonim válasza:
A fényképes album jó ötlet szerintem! Aranyos:) ha esetleg tudod a kedvenc színét, akkor olyan színű borítót válassz az albumnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!