Sajnos nekem nem lájkolják annyian a képeimet Facebook-on mint másokét. Mit kell ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor tenni?
A többiekét mindig 50-100-150 körül.
Az enyémre jó, ha 20 lájk jön.
Sajnos elég rosszul esik, hogy visszhangtalan ha kiteszek valamit és negligálnak.
2020. ápr. 23. 12:47
1/13 anonim válasza:
Mutass meztelen képet a mekleidről.
2/13 anonim válasza:
Hú de nagy gond. Én még sose raktam ki semmit facebookra, mégis megvagyok!
3/13 anonim válasza:
Nekem nincs is fent képem magamról amit lájkolhatnának, kit érdekel.
4/13 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust!
Most teljesen komolyan mondtam. Ha ilyen központi téma a lájkszám, az nagyon komoly önismereti és értékrendbeli problémákra utal.
5/13 anonim válasza:
Mondjuk kikapcsolni azt a nyomorult facebookot és rájönni, hogy baromira nem számít semmit egy nyomorult lájk? Tudod akinek 100-150 lájk van a hülyeségein azzal sem foglalkozik senki csak azért lájkolják mert azt hiszik, hogy cserébe majd az ő hülyeségeiket is lájkolni fogja az illető. Egy igazi barát többet ér mint tízmillió facebook ismerős vagy instakövető. mert őt valóban érdekled. Inkább ezzel foglalkozz.
6/13 anonim válasza:
Jobb képeket rakj ki.
Plusz szerezz több barátot.
Ha sok ember van akivel jóban vagy teljesen mindegy mit raksz ki likeolni fogják.
Ha jó tartalmat raksz ki, akkor a kapcsolat mélységétől függetlenűl bárki likeolni fogja.
7/13 anonim válasza:
Likolgass mindig mindenkit. Ez olyan kimondatlan oda-vissza cserekereskedelem alapon müködik
9/13 anonim válasza:
Jó neked, hogy most ez a legnagyobb problémád. 😂
10/13 anonim válasza:
Ennél nagyobb gondjaid ne legyenek soha a büdös életben. 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!